Χριστίνα Παππά: «Το καλοκαίρι έβγαινα με κάποιον που πήγαινε σε πάρτυ για 20χρονα… ξενέρωσα»

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρω1νό και στην Μαίρη Αρώνη έδωσε η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση της πανδημίας.

«Είμαι πολύ κουρασμένη. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή. Είναι μια πανδημία. Ερχόμαστε από μια μεγάλη κρίση. Πάνω που πήγαμε να πάρουμε ανάμεσα, δώσ’ του άλλη μία. Νομίζω αυτή η κρίση είναι χειρότερη. Τα μαγαζιά μου δουλευόυν πλέον takeaway και delivery. Ούτε μπορείς να φωνάξεις. Δεν μπορείς να κάνεις

κάτι. Δεν μπορείς να τα βάλεις με την υγεία», σχολίασε η επιχειρηματίας, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει υποβληθεί πολλές φορές σε τεστ για τον κορονοϊό καθώς την έχει επισκεφτεί η μητέρα της και δεν θέλει να την εκθέτει σε κίνδυνο.

«Έχω κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ. Κάνω συνέχεια. Φοβάμαι γιατί έχει έρθει από το Βόλο η μητέρα μου. Με τη μαμά όσο κι αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε μαζί, αγαπιόμαστε. Όσοι γνωρίζουν τη μαμά μου λένε «αχ τι γλυκιά». Λέω πάρε τη δυο μέρες σπίτι να δείτε τι γλυκιά που είναι. Δεν γίνεται να είμαστε στο ίδιο σπίτι. Μαλώνουμε. Η μαμά μου θέλει να ξέρει τα πάντα. Νομίζει ότι είμαι μωρό. Της τα έλεγα όλα. Μου λέει πέρυσι ξέρω έμαθα παντρεύτηκες. Λέω μπράβο, αφού παντρεύτηκα και δεν το ξέρω εγώ», σχολίασε για τη μεταξύ τους σχέση.

Η Χριστίνα Παππά είναι και η ίδια μητέρα, ωστόσο όπως λέει δεν παρεμβαίνει στα προσωπικά του γιου της αν και τα μαθαίνει…

«Και να μην θέλει ο γιος μου εγώ τα μαθαίνω. Είμαι το ίδιο, αλλά δεν επεμβαίνω τόσο πολύ στη ζωή του. Εκείνος να είναι ευτυχισμένος. Τώρα, οποιαδήποτε μητέρα αν μάθει ότι ο γιος της είναι με κάποια που δεν είναι καλή, θα του πει «πρόσεχε».

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Χριστίνα Παππά δήλωσε πως το καλοκαίρι υπήρξε κάποιος που της είχε κινήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο στην συνέχεια την… ξενέρωσαν οι συνήθειες του.
«Σύντροφο ούτε έχω, ούτε θέλω προς το παρόν. Το καλοκαίρι έβγαινα με έναν συνομήλικό μου. Μου άρεσε πολύ. Βρεθήκαμε του λέω τι έκανες χθες. Μου λέει πήγα σε πάρτυ που η μεγαλύτερη ηλικία ήταν 22 χρονών. Τον κοίταζα. Ήταν σε παρτυ μέχρι το πρωί με πιτσιρίκια στη Μύκονο. Όταν σου λέει αυτό το πράγμα κάποιος συνομήλικός σου ξενερώνεις. Μια χαρά είμαι μόνη μου, μπελάδες δεν θέλω. Κοιμάμαι ό,τι ώρα θέλω, ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω.»

Η ίδια μίλησε ακόμα για τις φωτογραφίες της που κάνουν θραύση τα καλοκαίρια, λέγοντας: «Είμαι πολύ τυχερή που βγαίνω καλή στις φωτογραφίες. Είναι μια απάτη… και κυτταρίτιδα έχω και ψωμάκια έχω και δεν με ενδιαφέρει.»

Ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Δεν είχαμε και κάτι να χωρίσουμε με την Κωνσταντίνα. Τελείωσε, πέρασε. Δεν μου λέει κάτι. Δεν κρατάω κακία. Απλά όταν παγώσω με κάποιον τελειώνει, σβήνει για μένα. Δεν είναι η σχέση μας όπως πριν.»

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Big Brother: Έξαλλος ο Θέμης Κανέλλος με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη! «Έχεις πει ότι είμαι η ντροπή των γκέι;»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλά για τον κορονοϊό: “Πολλές φορές δεν έβαζα τη μάσκα μου”

“Είμαι τυχερός που έχω δουλειά στη τηλεόραση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να εξασφαλίσω τα προς το ζην”

Keywords
Τυχαία Θέματα