Χωρισμός ”βόμβα” για το παλάτι: Η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας Φερνάντο δεν είναι πια μαζί!

Μπορεί να μην έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, η κρίση στο γάμο τους όμως δεν άργησε να έρθει.

Ένα δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού Hola ήρθε να επιβεβαιώσει τι φήμες επικαλούμενο πηγή από το παλάτι! «Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμανδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση ν’ αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον», γράφει το δημοσίευμα!

Όλα συνηγορούν

στο ότι η ελληνίδα δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της συγκατοίκησης στην Ισπανία με αποτέλεσμα η ρήξη ανάμεσα τους να μην αργήσει να έρθει! Βάση δεδομένων το ζευγάρι πήρε την απόφαση να μη ζει μαζί με τη Νάντια Χαλαμανδάρη να περνάει τους μήνες της στην Ελλάδα μαζί με τον γιο της Νικόλαο. Πάραυτα ταξιδεύει συχνά προκειμένου ο γιος της να έχει επαφή με τον πατέρα του και πρίγκιπα της Ισπανίας, Φερνάντο.

Η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη!

Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Διαβάστε ακόμα:

Έξαλλος ο Κοκκινάκης με την Παπαδοπούλου: «Είσαι απαράδεκτη. Ντροπή σου να τα λες αυτά»

Ανατροπή! Ο Σάκης Τανιμανίδης επιστρέφει… στον Alpha

The post Χωρισμός ”βόμβα” για το παλάτι: Η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας Φερνάντο δεν είναι πια μαζί! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα