Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απαντά στον πατέρα της Καρολάιν – «Προτεραιότητα έχει η Λυδία»

Έφεση κατέθεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απόφαση του δικαστηρίου, που τον καταδίκασε για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θανάτωση ζώου συντροφιάς, ψευδή καταγγελία στις αρχές και ψευδή κατάθεση. Η ποινή που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο είναι ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία, συν κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών για τη δολοφονία του σκυλιού, ενώ επέβαλε και χρηματική ποινή 21 χιλιάδων ευρώ.

Μετά

την καταδίκη του 34χρονου πιλότου, ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Daily Mail και αναφέρθηκε τόσο στην ποινή του δικαστηρίου, όσο και στην εγγονή του, τη μικρή Λυδία.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν  στη συνέντευξή του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έμαθε για τη συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν μέσα από τη φυλακή και έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

«Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δεν θα υπάρξει καμιά δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής. Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου, είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια», απάντησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ευλογιά πιθήκων: Εντοπίστηκε ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα

Σία Κοσιώνη: Οι τρυφερές ευχές στον Κώστα Μπακογιάννη για την ονομαστική του γιορτή

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού λίγο πριν τον γάμο της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα