ΑΥΤΟ το παλτό είναι η μεγαλύτερη τάση του 2022- Αξίζει να το αποκτήσεις!

Μετά την αγάπη μας για τα teddy coats δεν πιστεύαμε ότι θα βρεθεί κάτι αντάξιο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον μας…και να που βρέθηκε! Το παλτό με μάλλινες λεπτομέρειες έχει γίνει viral και όλο και περισσότερες influencers το προσθέτουν στην γκαρνταρόμπα τους. Τα αγαπημένα μας shearling coats που συνήθως είναι μάλλινα εσωτερικά και δερμάτινα ή σουέντ εξωτερικά είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα και παρακάτω θα δεις πώς τα φοράνε γνωστές fashionistas.

#1. H Danielle Bernstein ποζάρει με μακρύ καφέ παλτό που είναι δερμάτινο με εσωτερική επένδυση. Φυσικά όταν μιλάμε για τέτοιου είδους παλτό εννοούμε

πάντα τις vegan εκδοχές τους.

#2. Η Rocky Barnes με τη σειρά της επιλέγει ένα μάλλινο παλτό χωρίς άλλη επένδυση και με δερμάτινες λεπτομέρειες στη ζώνη. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες μας της σεζόν.

#3. Η Negin Mirsalehi ποντάρει και αυτή σε ένα μάλλινο παλτό σε παλ κίτρινο και το συνδυάζει με λευκές platform boots. Tόσο οι παλ τόνοι όσο και τα γήινα χρώματα φοριούνται πολύ τον φετινό χειμώνα.

#4. H Elsa Hosk ποντάρει σε ένα καφέ δερμάτινο παλτό με εσωτερική επένδυση και το συνδυάζει με total καφέ σύνολο, ενώ ολοκληρώνει το look με μαύρα μποτάκια.

#5. Η Tezza Barton προτιμάει ένα cozy μάλινο εκρού παλτό και κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι neutral τόνοι κερδίζουν καθημερινά έδαφος στις τάσεις της μόδας και η αλήθεια είναι πως τους έχουμε μια αδυναμία.

#7. Η Caroline Daur επιλέγει και αυτή ένα fluffy παλτό σε παλ μπεζ τόνο και ολοκληρώνει το look με κασκόλ σε πράσινη απόχρωση και γυαλιά ηλίου.

Ποιο από τα παραπάνω σχέδια σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα επέλεγες για τα δικά σου χειμερινά looks;

Διαβάστε περισσότερα:

Αυτά είναι τα αγαπημένα trends της Olivia Palermo για το Χειμώνα!

Δερμάτινη φούστα: Πώς θα τη φορέσεις αυτές τις γιορτές και πού θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια;

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, σου δείχνει 5 κανόνες layering για μοναδικά χειμερινά looks

Keywords
Τυχαία Θέματα