Απόστολος Γκλέτσος: Διαψεύδει εκ νέου την οποιαδήποτε εμπλοκή του στο κύκλωμα κοκαΐνης

Νέα απάντηση έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος μέσω της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στο κύκλωμα κοκαΐνης που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές.

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας  δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι προς το παρόν δεν θα βάλει κάποιον δικηγόρο για την υπόθεση.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας που έχω. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει.

Δεν το

ξέρω γιατί με έμπλεξαν, αλλά θα το βρούμε. Προς το παρών δεν θα βάλω κάποιον δικηγόρο γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος. Μαθαίνω διάφορα από τους δημοσιογράφους. Περιμένω να δω τι θα γίνει, αν με καλέσει κάποιος από την δικαιοσύνη. Βεβαίως, θα βάλω συνήγορο μόλις κληθώ από την δικαιοσύνη. Προς το παρόν όχι», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσα Παζαΐτη: Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου του κορονοϊού -Η φωτογραφία και το δημόσιο μήνυμα

Μαρία Μπεκατώρου: Αποκαλύπτει πώς ακριβώς κατάφερε να χάσει κίλα

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου δηλώνει: «Κλασική απόπειρα ανθρωποκτονίας η επίθεση με βιτριόλι» -Όσα ανέφερε για τον 40χρονο

Keywords
Τυχαία Θέματα