Αποκάλυψη-βόμβα από τον Σάκη Τανιμανίδη: Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος πήραν το λόγο και απολογήθηκαν

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε προκαλέσει εντύπωση η αλλαγή της συμπεριφοράς των Διάσημων απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο! Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που όταν τον ψήφιζαν μιλούσαν για θέματα εμπιστοσύνης!

Την περίοδο που είχε βγει υποψήφια η Σόφη Πασχάλη και λίγο πριν την αποχώρησή της είχε αναφέρει ένα παράδειγμα που ουσιαστικά είχε να κάνει με την κρυφή λήψη τροφής! Για ένα διάστημα βάση αυτών των λεγόμενων το κοινό πίστεψε πως η ομάδα είχε στραφεί εναντίον του επειδή είχε φάει ένα ψάρι μόνος του! Το φανατικό κοινό του θεώρησε ”αστείο” τον λόγο που τον κατηγορούν και συνέχισαν να τον

στηρίζουν! Παρόλα αυτά στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης προέβη σε μια αποκάλυψη που αναμένεται να ταράξει τις ισορροπίες!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής μίλησε για κάποιους κανόνες που καταπάτησαν και οι δύο ομάδες! Αποκάλυψε λοιπόν πως οι παίκτες έχουν φύγει από την παραλία συναντώντας ιθαγενείς και ανταλλάσσοντας προσωπικά τους αντικείμενα με φαγητό! Τον λόγο πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κουνούσε επικριτικά το κεφάλι της!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν την ένωση των ομάδων!

The post Αποκάλυψη-βόμβα από τον Σάκη Τανιμανίδη: Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος πήραν το λόγο και απολογήθηκαν appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα