Αποκάλυψη στο Πρω1νό: ”Έχω κληθεί από τον Γιάννη Λάτσιο να πάω στο Dancing και είπα όχι”

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Πρω1νό και τη Σοφία Τουντούρη παραχώρησε ο Δάνης Κατρανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για τις γυναίκες της ζωής του, τη συνεργασία του με την Παναγιώτα Βλαντή αλλά και το… Dancing with the stars.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν έχω με όλες τις πρώην συζύγους μου καλές σχέσεις. Με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου μας συνδέουν πολλά πράγματα της πραγματικής ζωής», ενώ όταν ρωτήθηκε για τη σχέση που του έχουν ”χρεώσει”

με την Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε: «Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν μαθήτριά μου. Μας κολακεύει ιδιαίτερα το ότι λένε ότι είμαστε σε σχέση, γιατί σε πείθει ότι αυτό που ζωντανέψαμε πάνω στη σκηνή δεν ήταν κάτι το οποίο μιμηθήκαμε».

Τέλος η γνωστή δημοσιογράφος τον ρώτησε για το Dancing with the stars, με αφορμή τη συμμετοχή του Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Έχω κληθεί από τον Γιάννη Λάτσιο να πάω στο Dancing With The Stars και είπα όχι. Νομίζω ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον όταν βρίσκεται κανείς στο ξεκίνημα της καριέρας του γιατί είναι μια ευκαιρία να προβληθεί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Η ενόχληση του Τσαλίκη με παρουσιαστή: ”Είσαι απαράδεκτος και ξεφτίλας! Ντροπή σου”

Keywords
Τυχαία Θέματα