Αποκάλυψη στο Πρω1νό: Δε φαντάζεστε τι κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν έρθει αντιμέτωπος με τον κόσμο

Το κοινό τους είναι ότι γνωρίζουν από καλό φαγητό με τη διαφορά ότι ο Έκτορας Μποτρίνι ξέρει να το μαγειρεύει ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέρει να τα τρώει! Οι δυο τους μετά από χρόνια συνεργασίας ετοιμάζονται για κάτι φρέσκο, νέο και ”γευστικό” στην τηλεόραση του ANT1. Γρηγόρης και Έκτορας ξεκινούν την περιπλάνηση τους στους δρόμους της Αθήνας με σκοπό να προτείνουν στους τηλεθεατές τις πιο κρυφές και ωραίες γωνίες της πρωτεύουσας για γευστικές δοκιμές.

Το

τηλεοπτικό ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού και οι δηλώσεις τους σχολιάστηκαν από την ομάδα.

Ο Θέμης Γεωργαντάς επιβεβαίωσε το γεγονός του ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ανίδεος με την μαγειρική ενώ έκανε και μια ξεκαρδιστική αποκάλυψη γι αυτόν: «Είμαστε μαζί με τον Αρναούτογλου και πάμε σινεμά. Μπαίνουμε μέσα στο ασανσερ. Με το που ανοίγει η πόρτα και βλέπει τον κόσμο γύρω του κάνει αυτή την κίνηση, σαλιώνει τα φρύδια του και βγαίνει έξω. Του λέω ”πρέπει να πας για δήμαρχος”. Είναι πολύ αστείο».

Δείτε τα ξεκαρδιστικά σχόλια της ομάδας:

The post Αποκάλυψη στο Πρω1νό: Δε φαντάζεστε τι κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν έρθει αντιμέτωπος με τον κόσμο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα