“Από την ημέρα που “έφυγε” η γυναίκα μου έμεινα 10 μήνες στο ξενοδοχείο”

Ο Γιώργος Κατσαρός παραχώρησε συνέντευξη στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στον θάνατο της συζύγου του, αλλά και στις δυσκολίες που βίωσε εξαιτίας αυτού.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Μετά το θάνατο της συζύγου σας πως είναι η ζωή σας;

Η Μιρέλλα «έφυγε» τον προπερασμένο Νοέμβριο. Από την ημέρα που «έφυγε» η γυναίκα μου έμεινα 10 μήνες στο ξενοδοχείο.

Δεν θέλατε να γυρίσετε στο σπίτι σας;

Δεν έμενα στο σπίτι, έμενα σε ξενοδοχείο που ήταν δίπλα στο σπίτι μου. Μου συμπεριφέρθηκαν

πάρα πολύ καλά εκεί, ήταν γνωστοί, με ήξεραν, αλλά ήταν μοναξιά. Το ξενοδοχείο δεν ήταν κάτι καλύτερο από το σπίτι, ήταν απλά να μην αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο σπίτι, ειδάλλως και το ξενοδοχείο μοναξιά ήταν για μένα.

Πώς αποφασίσατε να μείνετε στο σπίτι σας μετά από 10 μήνες;

Μετά το ταξίδι που έκανα στη Μόσχα. Η επιστροφή και η αναχώρηση ήταν με δρομολόγιο που έφευγε ξημερώματα, οπότε έπρεπε να πάρω το σαξόφωνο, που το είχα σπίτι, όπου πήγαινα και μελετούσα και μια βαλίτσα. Δεν ήθελα να μείνω στο ξενοδοχείο πριν φύγω, φοβήθηκα ότι δεν θα ξυπνήσω. Στην επιστροφή γύρισα ξημερώματα, πήγα να αφήσω τα πράγματα και είπα: «Γιατί να φύγω;». Ξάπλωσα εκεί και μετά δεν ξανάφυγα από το σπίτι μου.

Δεν είχατε ξαπλώσει 10 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού σας, όπου κοιμόσασταν με τη σύζυγο σας;

Όχι, αυτό δεν το έχω κάνει ακόμα. Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα στο κρεβάτι που κοιμόμουν με τη γυναίκα μου, μετά το θάνατο της.

Που κοιμάστε;

Σε άλλο δωμάτιο. Εκτός από τη δική μας κρεβατοκάμαρα, υπάρχουν οι δυο κρεβατοκάμαρες των παιδιών, του Αντώνη και του Αλέξανδρου. Εγώ κοιμάμαι στην κρεβατοκάμαρα του Αντώνη.

Δεν μπορείτε μετά από τόσο καιρό να κοιμηθείτε στο δικό σας κρεβάτι;

Χρησιμοποιώ όλα όσα χρειάζομαι από την κρεβατοκάμαρα, μόνο που ακόμα δεν κοιμάμαι εκεί και δεν ξέρω αν θα το κάνω, δεν μου πάει… Τώρα έχω βολευτεί στις κρεβατοκάμαρες των παιδιών. Κοιμόμασταν μέχρι τέλους εκεί. Όταν ήταν πολύ άσχημα, δεν την εγκατέλειψα ποτέ, δεν έφυγα από το κρεβάτι. Τελευταία δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι. Ταλαιπωρήθηκε 16 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Μενεγάκη ανανεώσε το hair look της λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της!

Keywords
Τυχαία Θέματα