«Από που κι ως που έδωσαν στον Ντάνο ρόλο σε σίριαλ;»

Είναι γνωστός για την ειλικρίνεια του και για το ότι πάντα εκφράζει την άποψη του, όποια κι αν είναι αυτή. Αναφερόμαστε στον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, Splash και μίλησε για όλα, χωρίς να “μασάει” τα λόγια του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απόφαση της παραγωγής του Τατουάζ, να δώσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον Γιώργο Αγγελόπουλο. “Κάποια

παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά τα show επιβίωσης… ο Ντάνος που του έδωσαν ρόλο στο σίριαλ, από που κι ως πού; Διαβάζω και τις γνώμες ανθρώπων που εκτιμώ. Αυτό που είπε ο κ. Κοκκινόπουλος ας πούμε, ότι είτε παίζει η γάτα μου, είτε παίζει ο Ντάνος, είναι το ίδιο και το αυτό και το πιστεύω. Δεν είναι αστείο πράγμα να είσαι ηθοποιός. Έχουν πάει κι έχουν χτυπηθεί κάτω. Έχουν διαβάσει του κόσμου τους συγγραφείς. Κι από την άλλη λέει δεν θέλω να με κρίνεται αυστηρά. Γιατί να μην σε κρίνουμε αυστηρά; Δεν παίζεις ηθοποιός; Θα κριθείς ως ηθοποιός.”, τόνισε.

Μάλιστα, αναφερόμενος σε τηλεοπτικά πρόσωπα, σχολίασε και την Ελένη Μενεγάκη: “Πόσα χρόνια θα μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσα χρόνια έχουν περάσει; Είναι κουκλάρα, όποτε τη βλέπω από κοντά είναι σαν κουφέτο και κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Χατζίδου: Η απάντηση της όταν ρωτήθηκε από διαδικτυακό της φίλο γιατί χώρισε με τον Άρη Σοϊλέδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα