Απέφευγε αυτές τις τρεις διατροφικές ομάδες αν θες να χάσεις κιλά…

Θες να έχεις ένα καλοσχηματισμένο σώμα που να ακτινοβολεί υγεία και ομορφιά αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να ακολουθείς κατά γράμμα τη δίαιτα που σου έχει δώσει ο διατροφολόγος σου, ειδικά στις διακοπές που όλο και κάτι θα τσιμπήσεις εκτός σπιτιού! Σου έχουμε έναν εύκολο τρόπο λοιπόν να συντηρήσεις τη σιλουέτα σου τηρώντας τον απλό κανόνα των παρακάτω διατροφικών ομάδων που θα πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία…

#1. Τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη

Η ζάχαρη μπορεί να κρύβεται ακόμα και σε δημητριακά, ψωμί ή και χυμούς και για να διατηρήσεις το κορμί σου είναι σημαντικό να την αποφύγεις

από κάθε πιθανή πηγή καθώς όχι μόνο επιβραδύνει την απώλεια βάρους αλλά αυξάνει την όρεξη και τον κίνδυνο για διαβήτη. Διάβαζε πάντα λοιπόν τις ετικέτες των τροφίμων και απέφευγε όσα κρύβουν τις λέξεις: γλυκόζη, φρουκτόζη, σιρόπι, μαλτοδεξτρίνη κλπ!

#2. Επεξεργασμένες τροφές

Οι χημικά επεξεργασμένες τροφές μπορούν να προκαλέσουν ορμονικές δυσλειτουργίες στον οργανισμό και να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την απώλεια βάρους.

#3. Γαλακτοκομικά

Ειδικά για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη (και για όσους έχουν αλλά δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα), τα γαλακτοκομικά είναι ο νούμερο 1 λόγος που νιώθουν μόνιμα ένα φούσκωμα στην κοιλιά που δεν φεύγει με τίποτα!

Διάβασε ακόμα: 5+1 άκρως ενυδατικές τροφές!!

Keywords
Τυχαία Θέματα