Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ-Όλα όσα έγιναν στον παραμυθένιο γάμο τους!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της κόρης τους, Ελένης, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Επέλεξαν την ημερομηνία, τους κουμπάρους και σιγά-σιγά ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους.

«Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας. Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:00, στην Βαρυμπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.», έγραφε μεταξύ άλλων, το λευκό και λιτό προσκλητήριο που έλαβαν οι 350 καλεσμένοι.

Η ημέρα έφτασε και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ο Αντώνης και η Υβόννη παντρεύτηκαν στο κτήμα του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Παπαλέκας.

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, ο τραγουδιστής φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, περίμενε με ανυπομονησία την εκλεκτή της καρδιάς του, για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η Υβόννη έφτασε στο σημείο που πραγματοποιήθηκε το μυστήριο με βάρκα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μετά από 12 νυφικά που σχεδίασε, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό εξώπλατο, με τέλειο μπούστο που τόνιζε το στήθος. Φυσικά, έβαλε ένα μακρύ πέπλο το οποίο χάριζε μια πιο ρομαντική διάθεση στην εμφάνιση της.


View this post on Instagram

A post shared by Beautiful People PR (@beautifulpeoplepr) on Sep 15, 2018 at 10:28am PDT

Η Υβόννη έκανε τα μαλλιά της ένα κλασσικό σινιόν, ενώ επελεξε ένα απαλό μακιγιάζ με γκρι σκιές και ροζ απόχρωση στα χείλη.

Φυσικά, εκτός από τη νύφη, τις εντυπώσεις έκλεψε και η κόρη τους, Ελένη, η οποία ήταν και το μοναδικό παρανυφάκι στον γάμο.

Μετά το μυστήριο, το οποίο θύμισε ρομαντική ταινία, οι καλεσμένοι κρατούσαν μπαλόνια που είχαν πάνω τα αρχικά του ζευγαριού, τα οποία και άφησαν να πετάξουν στον ουρανό, κατά τη διάρκεια που έπαιζε ζωντανή μουσική.

Ο Αντώνης και η Υβόννη αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου δέχτηκαν ευχές από τους παρευρισκομένους και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν από ευτυχία.


View this post on Instagram

A post shared by Haris Lebi (@harislebi) on Sep 15, 2018 at 10:56am PDT

Αμέσως μετά, αποχώρησαν μαζί με την κόρη τους Έλενα, με μια βάρκα για να κατευθυνθούν στον χώρο όπου και έγινε η δεξίωση.


View this post on Instagram

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on Sep 15, 2018 at 11:37am PDT

Το ζευγάρι έκανε είσοδο στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου» και οι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να τους εύχονται.


View this post on Instagram

A post shared by Haris Lebi (@harislebi) on Sep 15, 2018 at 12:35pm PDT

Το μενού επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και τη γαμήλια δεξίωση έντυσαν μουσικά οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί όπως ο Ερος Ραματσότι, αλλά και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη, dj Αντώνης Δημητριάδης.

Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους να μην αναρτήσουν φωτογραφίες από τον γάμο στα social media, ωστόσο, δεν τηρήθηκε και το Instagram, κατακλύστηκε από σχετικά στιγμιότυπα.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τους καλεσμένους:


View this post on Instagram

A post shared by Haris Lebi (@harislebi) on Sep 15, 2018 at 11:22am PDT


View this post on Instagram

A post shared by Haris Lebi (@harislebi) on Sep 15, 2018 at 10:47am PDT


View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Sep 15, 2018 at 11:02am PDT


View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Sep 15, 2018 at 11:16am PDT


View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Sep 16, 2018 at 5:05am PDT


View this post on Instagram

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on Sep 15, 2018 at 12:48pm PDT


View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou on Sep 15, 2018 at 12:12pm PDT


View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou on Sep 16, 2018 at 3:31am PDT

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Nusret, ο οποίος έψησε κρέας κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.


View this post on Instagram

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on Sep 15, 2018 at 12:54pm PDT

H Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο στιγμιότυπα από τον γάμο της κι έτσι, δημοσίευσε μια selfie με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και με τους κουμπάρους της, Μαρία και Κώστα.

Μετά από αρκετή ώρα διασκέδασης, έφτασε η στιγμή ο Αντώνης και η Υβόννη να κόψουν την τούρτα. Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε όσους τους τίμησαν με τη παρουσία τους, κάτι που έκανε και η σύζυγος του στη συνέχεια.

Φυσικά, το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε και τον πρώτο χορό μετά τον γάμο, ανταλλάζοντας κατά τη διάρκεια του, πολλά και τρυφερά φιλιά!


View this post on Instagram

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on Sep 15, 2018 at 5:29pm PDT

Αντώνη & Υβόννη να ζήσετε!

Διαβάστε ακόμη:

Η Υβόννη Μπόσνιακ ήταν στ’ αλήθεια υπέροχη νύφη!

Keywords