«Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»: Το νέο τρέιλερ και η χορογραφία στους δρόμους της Αθήνας!

Με σλόγκαν το «Μην ανοίγεις σε αγνώστους… μόνο στην Αντελίνα» η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στον Alpha.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η Aντελίνα Βαρθακούρη βγαίνει στους δρόμους και έρχεται να σου χτυπήσει το κουδούνι. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Το παιχνίδι ξεκίνησε και η εκπομπή έρχεται

σύντομα στον Alpha.

Στο νέο τρέιλερ αποκαλύπτεται και το τραγούδι των τίτλων του «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», του οποίου δημιουργός είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. H Aντελίνα συνοδεύει όπως μόνο εκείνη ξέρει, το κομμάτι που έγραψε αποκλειστικά για την εκπομπή της ο σύζυγός της, με μια χορογραφία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκπομπή:

Το πρωτότυπο, real life, game show, στο οποίο η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, έρχεται στον Alpha. Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα. Στη συνέχεια, χτυπά κουδούνια, μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει.

Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα:

Η on air ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την… επόμενη σεζόν!

Χείμαρρος η Χρύσπα για το J2US: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να φύγω, γιατί…»

Αυτά είναι τα κομμένα πλάνα από τον καβγά της Άσπας Τσίνα με τον Σταμάτη Φασουλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα