Αννίτα Ναθαναήλ: Βρέθηκε το κλεμμένο σκάφος της -«Ήταν ένα μεγάλο σοκ»

Το περασμένο διάστημα έγινε γνωστό πως «εξαφανίστηκε» το φουσκωτό σκάφος της Αννίτας Ναθαναήλ που βρισκόταν στη Μαρίνα της Βουλιάγμένης. Την Δευτέρα 18/9 η εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως βρέθηκε τελικά μετά από μερικά 24ωρα αναζήτησης στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Η γνωστή επιχειρηματίας κατήγγειλε την κλοπή την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού ότι το φουσκωτό σκάφος της δεν βρίσκεται στη θέση του, συνεπώς το κλέψανε.

Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν

οι άντρες της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και με τη χρήση του συστήματος εντοπισμού τοποθεσίας που διέθετε το εν λόγω σκάφος, κατάφεραν να ανακαλύψουν την τοποθεσία που είχε μεταφερθεί.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για το εν λόγω γεγονός και μεταξύ άλλων δεν έκρυψε το πόσο σοκαρίστηκε όταν αντιλήφθηκε πως το σκάφος της είχε γίνει… καπνός.

Όσα είπε η Αννίταν Ναθαναήλ στην εκπομπή του Alpha

«Δυστυχώς δε μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα τη διηγούμαι στα εγγόνια μου.

Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους.

Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ», ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Ξαρχάκος για Ηρώ Σαΐα: «Έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας, είναι ανήθικο»

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου – Εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν ήταν να γυρίσω σε πάνελ, θα γυρνούσα στη Χρηστίδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα