Ανακαλύψαμε για ποιο λόγο ΑΥΤΑ τα εσώρουχα ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Μια νέα «σχολική» χρονιά ξεκινάει από σήμερα και όλος ο κόσμος νιώθει έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα. Για να ξεκινήσεις σωστά και γεμάτη αυτοπεποίθηση όμως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία σε ένα συγκεκριμένο σημείο της εμφάνισής σου: τα εσώρουχα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που πολλές celebrities έχουν αναφέρει στο παρελθόν πως τα εσώρουχα είναι αυτά που δίνουν την αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα και την κάνουν να νιώθει super sexy ακόμα κι αν τα ρούχα της είναι αυστηρά επαγγελματικά.

Η Triumph λανάσρει τη νέα της collection για το φθινόπωρο/χειμώνα 2017 και η καμπάνια της “Βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό” είναι απλά υπέροχη. Πρόκειται για μια μαγευτική συλλογή εμπνευσμένη από το Art Nouveau, με νέα σχέδια και αγαπημένες εφαρμογές.

Γιατί αυτή η συλλογή είναι τόσο ξεχωριστή;

#1. Χαρακτηρίζεται από σαγηνευτικά εσώρουχα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση.

#2. Η Triumph λανσάρει εσώρουχα για όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας της κάθε γυναίκας, εσώρουχα που θα σε βοηθήσουνε να βρεις το ιδανικό για κάθε σου εαυτό.

#3. Η επιμονή στην λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει την Triumph να ξεχωρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σειρές της Triumph, όπως η Amourette, στηρίζονται και αγαπιούνται από τις γυναίκες εδώ και δεκαετίες. Είναι σειρές που προσδίδουν διαχρονικότητα, κομψότητα, ποιότητα και απαράμιλλη άνεση και εφαρμογή.

#4. Η νέα κολεξιόν περιλαμβάνει νέα χρώματα, νέα κοψίματα και σχέδια. Αυτή τη σεζόν επιφυλάσσει τη νέα εκδοχή Amourette Charm, που θα σε μαγέψει!

#5. Στα shapewear, η Triumph παρουσιάζει σειρές με Magic Wire, την αποκλειστική καινοτομία της ελαστικής και όχι μεταλλικής μπανέλας (Magic Boost, Magic Lily Sensation) καθώς και σειρές που διαμορφώνουν το σώμα (Αiry Sensation).

#6. Η νέα σειρά Magic Boost Velvet, συνδυάζει την καινοτομία και τη διαμόρφωση με άκρως σαγηνευτικά, βελούδινα styles.

#7. Αυτό όμως που λατρεύουμε στη φετινή κολεξιόν είναι πως μπορείς να βρεις σε αυτήν σειρές seduction, σειρές αθλητικές, σειρές για καθημερινή άνεση όλη μέρα, σειρές διαχρονικές, σειρές για μεγάλο στήθος με προσήλωση στο μοντέρνο σχέδιο, σειρές homewear και σειρές με καθημερινά σλιπ για κάθε στυλ και περίσταση. Όλα αυτά σημαίνουν Triumph και σχεδιάζονται κάθε σεζόν για κάθε γυναίκα ξεχωριστά!

Το πασίγνωστο μοντέλο Jessica Hart είναι το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας και πόζαρε με τα εσώρουχα Triumph σε μια εκπληκτική φωτογράφιση που πραγματοποίησε ο διάσημος φωτογράφος RANKIN JOIN. Οι δυο τους ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για τη νέα χειμερινή καμπάνια της Triumph! Μετουσιώνουν όλα όσα πρεσβεύει η γυναίκα στην καθημερινότητά της, με τους διαφορετικούς της ρόλους και το πως μπορεί να βρει το ιδανικό για κάθε της εαυτό!

Γιατί καμία γυναίκα δε μοιάζει με την άλλη και για την Triumph αυτό αποτελεί έμπνευση! Το πασίγνωστο μοντέλο μίλησε για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση και είπε: «Είναι υπέροχο να αποτελείς κομμάτι ενός τόσο όμορφου concept και είμαι περήφανη που δουλεύω με τον Rankin και την Triumph γι’ αυτή την καμπάνια»

Ποια είναι τα top tips που μπορούν να μετατρέψουν το outfit του γυμναστήριου σε καθημερινό, σύμφωνα με τη Jessica; «Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις τα αθλητικά σου παπούτσια με ένα jean και ένα απλό t-shirt,το οποίο να αναδεικνύει το αθλητικό σουτιέν με το έντονο χρώμα. Η collection Triaction στο προσφέρει αυτό. Τα αθλητικά παπούτσια, το bomber jacket, το t-shirt και το αθλητικό σουτιέν είναι για όλες τις ώρες.»

Διάβασε τα νέα της Triumph και μείνε συντονισμένη στη σελίδα της στο findtheone.triumph.com καθώς και στα social media για όλα τα νέα!

Keywords