”Αν το παίδι μου γίνει ομοφυλόφιλος θα του αγοράζω τακούνια και φορέματα…”

Καλεσμένος στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Χάρης Χριστόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με τις γυναίκες, τη σύντροφό του αλλά και το πως θα αντιδρούσε αν έκανε γιο και ήταν ομοφυλόφιλος. Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο Πρω1νό και η ομάδα σχολίασε τις δηλώσεις του.

”Οι άντρες δεν φιλιούνται ποτέ μόνο τις γυναίκες φιλάς. Οι άντρες αγκαλιάζονται… Είμαι κυνηγός με τις γυναίκες, δεν έχω φάει χυλόπιτες. Αγαπάω πολύ τη γυναίκα, ασχολούμαι πολύ μαζί της. Τις γυναίκες τις συμπονώ είναι αδικημένες από τη φύση. Έχουν συνήθως χάλια εραστές, χάλια άντρες γιατί είμαστε επιφανειακοί, σκεφτόμαστε μόνο με το κάτω κεφάλι. Είναι ντροπή… Ερωτικά δεν έχω δει ποτέ άντρα. Οι περισσότεροι στη δουλειά μου είναι ομοφυλόφιλοι. Τους αγαπάω πάρα πολύ, έχω μάθει από αυτούς και έχω γελάσει πάρα πολύ. Θα στεναχωρήσω πολλούς αλλά δεν ερεθίζομαι καθόλου από το αντρικό σώμα”, δήλωσε και συνέχισε: ”Το κοντέρ μου σταμάτησε όταν γνώρισα την Αννίτα. 14 χρόνια μεγάλης αγάπης. Υπήρξε ένα διάλειμμα έκανε και αυτή τα δικά της, ήθελε να μείνει λίγο μόνη της. Ήταν 4-5 χρόνια… Δεν την έχω απατήσει ποτέ. Θέλω γάμο αλλά νιώθω πιτσιρίκι. Ήταν να παντρευτούμε το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχα βρει μέχρι και τον παπά που τραγούδαγε με τη Βίσση. Δεν έγινε γιατί η Annita ήθελε να καλέσει 400 άτομα από την Ουγγαρία, κάτι χωριά και φρίκαρα γιατί δεν έβγαινε το budget! Η μόνη ζήλια που έχω από τη γυναίκα μου είναι η Αραβανή”.

Τέλος για το αν το παιδί του γινόταν ομοφυλόφιλος δήλωσε: ”Αν το παιδί μου γίνει ομοφυλόφιλος θα το λατρεύω. Θα του αγοράζω τακούνια, φορέματα, θα τον βάφω… Αγάπη μόνο”.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα