Αν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να μοιάζουν σαν ψεύτικες πρέπει να επιλέξετε τη σωστή μάσκαρα

Γνωρίζω και βλέπω ότι αρκετές από εσάς έχετε μπει στη διαδικασία των extensions βλεφαρίδων. Οφείλω να ομολογήσω ότι μερικές είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακές. Κάποιες άλλες πάλι δεν κολακεύουν το βλέμμα, αντίθετα το βαραίνουν με αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμη και η πιο μικρή ατέλεια γύρω από τα μάτια.

Έχω ευχάριστα νέα. Δεν χρειάζεται πλέον να μπείτε στη διαδικασία προκειμένου να αποκτήσετε

τέλειες βλεφαρίδες με όγκο και μήκος. Αν επιλέξετε τη σωστή μάσκαρα όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Επίσης, πιστεύω πως γνωρίζετε ήδη ότι τα extenisons επιβαρύνουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες ειδικά αν τα φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ξεκουράζετε τις δικές σας έστω και για λίγο. Σκεφτείτε απλά ότι υπάρχει ένα μόνιμο βάρος πάνω σε πολύ μικρές τριχούλες. Πόσο ν’ αντέξουν; Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ακόμα και οι ειδικοί προτείνουν μετά την πρώτη εφαρμογή και αφού αφαιρέσετε ή φύγει από μόνη της ακόμα και η τελευταία false lash να μείνετε για ένα εύλογο διάστημα με τις δικές σας μόνο. Στη συνέχεια μπορείτε να επαναλάβετε την εφαρμογή.

Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία που θέλετε μεν να έχετε υπέροχες, μακριές βλεφαρίδες αλλά δεν έχετε διάθεση να μπείτε στη διαδικασία των extensions δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία από τις καινούριες mascara και απλώνοντας 1-2 στρώσεις να αποκτήσετε super αποτέλεσμα.

Τα beauty brands γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας δημιούργησαν ενισχυμένες φόρμουλες που χαρίζουν έντονο αποτέλεσμα. Παράλληλα οι περισσότερες περιέχουν στη σύνθεση τους συστατικά που φροντίζουν, προστατεύουν και θρέφουν την βλεφαρίδα με αποτέλεσμα να παραμένει υγιής.

Μην ξεχνάτε ότι πρέπει κάθε βράδυ να αφαιρείτε τη μάσκαρα με ένα απαλό προϊόν ντεμακιγιάζ κατάλληλο για την περιοχή των ματιών αφού όσο απαλή και αν είναι η σύνθεση της μάσκαρα πρέπει να απομακρύνεται από τις βλεφαρίδες σας. Παράλληλα το προϊόν εκτός από ντεμακιγιάζ χαρίζει πλούσια ενυδάτωση.

Ξεχάστε λοιπόν τα extensions ή το ειδικό ψαλίδι. Απλά επιλέξτε μία από τις mascara που ακολουθούν:

Nars, Climax Mascara

Maybelline New York, The Falsies Push Up Mascara

L’ Oreal Paris Volume Million Lashes

Max Factor, False Lashes Epic Mascara

Benefit, BADgal Bang! Mascara

Too Faced. Better Than Sex Mascara

Jennifer Lopez x Inglot, Viva Las Lashes Mascara

Διαβάστε ακόμη:

To bob της Lucy Boynton είναι το κούρεμα που πρέπει να κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη

Οι εσάνς της Άνοιξης κάνουν ήδη την εμφάνιση τους και είναι συναρπαστικές

Keywords
Τυχαία Θέματα