Αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στα καστανά σας μαλλιά λίγο πριν τις διακοπές η Kate Middleton σας δείχνει τον τρόπο

Η Kate Middleton τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ ανανεωμένη. Με το λευκό της έξωμο φόρεμα έριξε το Instagram ενώ ο χαμηλός κότσος στο πλάι με τις πλεξούδες έγινε θέμα συζήτησης για πολλές μέρες. Εκείνο που δεν ξέρουμε αν προσέξατε είναι το νέο χρώμα στα μαλλιά της. Εντάξει, δεν είναι δραματική αλλαγή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε δεν το επιτρέπει το πρωτόκολλο του παλατιού να βάψει τα μαλλιά της icy blonde αλλά είναι μια τέλεια αλλαγή για όσες

έχουν καστανά μαλλιά και θέλουν μια chic ανανέωση.

Η Kate λοιπόν υιοθέτησε τέλεια highlights στην απόχρωση της καραμέλας. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και ένας τόνος που αγαπά επίσης η Beyonce, μην το ξεχνάτε. Τα caramel highlights της star είναι εμβληματικά άλλωστε και το σήμα κατατεθέν της.

Η Middleton ανέδειξε το νέο της χρώμα με το χτένισμα της: Ανάλαφρες μπούκλες και ανασηκωμένη φράντζα με όγκο που κάνουν τα highligts να δείχνουν ακόμη ωραιότερα. 

Αν αποφασίσατε λοιπόν λίγο πριν τις διακοπές σας να κάνετε την αλλαγή αυτό είναι το καταλληλότερο χρώμα. Ο ήλιος και η θάλασσα θα ξανοίξει ακόμη περισσότερο το χρώμα με αποτέλεσμα να αποκτήσετε ένα ονειρεμένο look.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μαλλιά των μοντέλων στην παραλία είναι τέλεια και το μυστικό είναι απλό!

Τι κι αν δεν έχετε μαυρίσει ακόμη υπάρχουν τα ωραιότερα bronzers ever που θα σας χαρίσουν ηλιοκαμένη όψη

Keywords
Τυχαία Θέματα