Αν κόψατε αφέλειες και δεν μπορείτε να τις χτενίσετε πρέπει να δείτε αυτό το video

Οι αφέλειες προσθέτουν γοητεία, θυμίζουν την Brigite Bardot, έχουν κάτι έντονα Γαλλικό, τρυφερό και sexy μαζί. Εν ολίγοις είναι τέλειες. Επίσης είναι τεράστιο trend και χαρίζουν σε κάθε χτένισμα μια τέλεια πινελιά. Το αναβαθμίζουν. Ακόμα κι αν μαζέψετε ανέμελα τα μαλλιά σας έναν κότσο ή μια αλογοουρά αν έχετε αφέλειες θα δείχνετε σαν να έχετε βγει από τα παρασκήνια κάποιου show.

Αν δεν το έχετε ήδη αποφασίσει πρέπει. Τώρα αμέσως. Συζητείστε το με τον κομμωτή σας ώστε να σας προτείνει το ύφος που σας ταιριάζει. Ξέρω βέβαια τι σκέφτεστε. Πως θα τις χτενίζετε και τι θα κάνετε όταν αρχίσουν

να μακραίνουν.

Έχω την απάντηση και στα δύο. Όσο αφορά το χτένισμα θα ακολουθήσετε τους πέντε τρόπους του video που ακολουθεί και πιστέψτε με θα ενθουσιαστείτε. Όσο αφορά πάλι την περίοδο που θα αρχίσουν να μακραίνουν το πιθανότερο είναι να τις κόψετε και πάλι γιατί θα έχετε καταλάβει εν τω μεταξύ πόσο in fashion είναι και πόσο stylish σας κάνουν αλλά ακόμα κι αν επιμένετε μπορείτε να ζητάτε από τον κομμωτή σας μια φορά το μήνα να τις διορθώνει ώστε να μεταμορφωθούν σε μια ωραιότατη φράντζα.

Επίσης κατά την άχαρη περίοδο που μακραίνουν αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία της επίσκεψης στο κομμωτήριο μπορείτε να τις φέρνετε στο πλάι και να τις στολίζετε με υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών που επίσης είναι μεγάλο trend.

Αν και μεταξύ μας είμαι σίγουρη ότι μετά από αυτό που θα δείτε θα χαρείτε πάρα πολύ που έχετε αφέλειες και θα κρατήσετε το look για αρκετές ακόμα σεζόν. Απλά δεν πρέπει να απογοητεύεστε με την πρώτη. Το θέμα είναι να έχετε καλή διάθεση και να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.

Άλλωστε έρχονται γιορτές και θα έχετε το ωραιότερο hair look στο party και αυτό θα οφείλεται φυσικά στην μικρή αυτή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Ας δούμε το video

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσό και ανατρεπτικό είναι το συλλεκτικό άρωμα που θα κάνετε φέτος δώρο στην κολλητή σας

Μάθετε πως και κάθε πότε πρέπει να καθαρίζετε τα πινέλα μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα