Αλίκη Κατσαβού: Αποκαλύπτει ποια ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε ο Κώστας Βουτσάς

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε σήμερα το πρωί (6/12) η Αλίκη Κατσαβού!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, στον γιο τους Φοίβο, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε πριν φύγει από τη ζωή.

«Το γραφείο του Κώστα έχει γίνει πλέον το γραφείο του Φοίβου. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να επανεκκινήσω τη Θεατρομάθεια. Έχω φτιάξει μια παράσταση για τα παιδιά με θέμα το διάστημα. Αν δεν είχα το θέατρο, την τέχνη και το παιδί μου, αυτή η διετία

θα ήταν μια τραγωδία για εμένα.

Έχουμε καλή σχέση με τη Σάντρα Βουτσά, δεν είχαμε λόγο να αρνηθούμε την κοινή συνέντευξη. Μετά την απώλεια του Κώστα δεν υπήρξαν διακυμάνσεις στη σχέση μας με τη Σάντρα. Υπήρχαν ταραχές συναισθηματικές, αλλά όχι για να διαταράξουν τις σχέσεις. Τη στεναχώρια σου την ακουμπάς στους κοντινούς σου, και αυτό κάναμε και εμείς», ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού στην κάμερα του Mega.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «το πένθος κάνει περίεργα σκαμπανεβάσματα. Βλέπω τον Κώστα στην τηλεόραση και το μυαλό κάνει παιχνίδια. Η λύση που έχω βρει είναι να είμαι επικεντρωμένη στο παιδί. Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες. Πιέστηκα εκείνη την περίοδο, προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία με τα media και με αυτό. Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Τράγκας-Κορονοϊός: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μενεγάκη: Το on air μήνυμα που έστειλε στον Αντώνη Κανάκη και ο λόγος που τον ευχαρίστησε

Βίκυ Καγιά: Το ζεϊμπέκικο στον Νίκο Μουτσινά και το διάλειμμα από το GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα