Αλέξης Παππάς: Το σχόλιο για την αποβολή της Ασημίνας – Δαλάκα και η μπηχτή στον Μπάρτζη

Οι εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» με την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου συζητήθηκαν τόσο από τις τηλεοπτικές εκπομπές όσο και από παίκτες που συμμετείχαν σε προηγούμενους κύκλους. Ο Αλέξης Παππάς μπορεί να μην βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όμως παρακολουθεί ανελλιπώς το reality επιβίωσης και συχνά παίρνει θέση σε όσα συμβαίνουν.

Η αποκάλυψη για το κινητό και τα τσιγάρα έφεραν μεγάλη ανάσταση στις παραλίες των παικτών, με τους μαχητές να

ξεσπούν μη κρύβοντας την οργή τους. Οι περισσότεροι θεώρησαν πολύ δίκαιη την απόφαση της παραγωγής του Survivor και την ίδια άποψη είχαν και οι χρήστες του Twitter, πετώντας τα «καρφιά» τους κατά των δύο γυναικών που δεν είχαν το θάρρος να παραδεχτούν τις πράξεις τους.

Ο Αλέξης Παππάς, λοιπόν, τάχθηκε στο πλευρό της παραγωγής και αποκάλυψε το παρασκήνιο της συζήτησης που είχε ο Ατζούν Ιλίτζαλι με τους παίκτες πριν αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο. Ο Τούρκος παραγωγός τόνισε πως δεν θα ανεχτεί συμπεριφορές σαν του James Καφετζή, με τον Αλέξη Παππά να δηλώνει πως άφησε να εννοηθεί ότι ο James Καφετζή είχε κινητό. Ο ηθοποιός πέταξε και τη μπηχτή του για τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς τότε οι δυο τους ήταν φίλοι.

Όσα έγραψε ο Αλέξης Παππάς:

«Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε πριν από 2 μήνες, όταν ήταν στην Αθήνα, είπε ότι δεν θα επιτρέψει ξανά συμπεριφορές σαν του James, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω πως ο James ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πολύ να κάνουν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση. Τότε μάλλον ήταν δίκαιο για όλους τους άλλους παίκτες».

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Χριστοπούλου: «Κοιτάω πίσω και λέω ”έκανες βλακεία Έλενα”»

 Δήμος Αναστασιάδης: «Ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα της»

 Νίκος Ευαγγελάτος: Στο γήπεδο μαζί με τον πρωτότοκο γιο του, Λάμπη

Keywords
Τυχαία Θέματα