Αλέξης Παππάς για Μπάρτζη-Καφετζή: «Με κατηγόρησαν ότι τραμπούκισα σεκιουριτά στο “Survivor”»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έκανε ο Αλέξης Παππάς.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star», απάντησε για την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες μέρες για τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ παράλληλα προχώρησε  και σε μια αποκάλυψη για κύκλο του «Survivor» που συμμετείχε.

«Δεν ανέβασα κανένα αιχμηρό post για τον Νίκο Μπάρτζη. Ήταν η άποψή μου σχετικά με αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, γιατί μου φάνηκε λίγο υπερβολικό. Ήθελα απλώς να θυμίσω ότι και ο φίλος του (σ.σ James) ανέφερε ανοιχτά on air

ότι έκλεβαν μαζί», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Ήταν λίγο αλαζονική η συμπεριφορά του Νίκου να σηκωθεί και να φύγει από το Συμβούλιο, να τον ακολουθήσουν και οι άλλοι παίκτες μαζί. Μου φάνηκε πολύ υπερβολικό όλο αυτό. Θυμάμαι μάλιστα ότι τα παιδιά αυτά πετούσαν βολές ότι δεν ήμουν ηθικά σωστός, ότι είχα τραμπουκίσει τον σεκιουριτά χωρίς να υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο κάτι τέτοιο».

Για την αποβολή των Δαλάκα-Χατζηανδρέου, σχολίασε ότι «εμείς το μόνο που είδαμε είναι την Ασημίνα να ωρύεται ότι δεν το έκανε. Μέχρι εκεί. Μπορεί και να ‘χει κι άλλος παίκτης κινητό μέσα στο παιχνίδι. Θα το δούμε».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι νέες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της -«Είναι το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω»

Μέγκι Ντρίο: Κόλαφος για το «My Style Rocks»: «Δεν βλέπεται καθόλου, η Καραβάτου μού δημιουργεί ένα κενό στην παρουσίαση»

Keywords
Τυχαία Θέματα