“Άγριες Μέλισσες”-Spoiler: Η γυναίκα που θα διεκδικήσει ο Μάνος Βόσκαρης!

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” προβλήθηκε στο “Πρω1νό” και στη συνέχεια ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Μάνος Βόσκαρης θα αναλάβει διοικητής της χωροφυλακής στο Διαφάνι και στην προσπάθεια του να εδραιωθεί στο χωριό θα προσεγγίσει τη Σοφούλα. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως θα την διεκδικήσει και στο τέλος θα γίνουν ζευγάρι.

“Η Σοφούλα απέρριψε σε πρώτη φάση τον Άγγελο, διέλυσε τον λόγο που έδωσαν στο σπίτι του Τόγια γιατί ακόμα σκέφτεται τον Λάμπρο. Ωστόσο, ο Λάμπρος δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει

την Ελένη. Η Σοφούλα στρέφεται προς άλλη κατεύθυνση και επιστρέφει στον Άγγελο και του ζητάει να πάει στο σπίτι του πατέρα της και να τη ζητήσει ξανά σε γάμο. Το κάνει ο Άγγελος και οι γονείς της Σοφούλας δίνουν τη συγκατάθεσή τους για τον αρραβώνα. Στη συνέχεια όμως έρχεται μια μεγάλη ανατροπή! Ο Μάνος Βόσκαρης έχει αναλάβει διοικητής της χωροφυλακής στο Διαφάνι και θέλει να εδραιώσει τη θέση του μέσα στο χωριό. Έτσι, θα προσεγγίσει τη Σοφούλα και θα δούμε ότι θα γίνουν ζευγάρι.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Δεν θέλω να σκεφτώ αυτά που έχω ακούσει για το J2US ότι είναι στημένο”

Παράταση lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου-Εθελοντικός και δωρεάν ο εμβολιασμός

Μέγκι Ντρίο: Η απίθανη ατάκα για την Ιωάννα Τούνη και το Survivor! 

Keywords
Τυχαία Θέματα