Αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός των 2 συστατικών που παρατείνει τη νεότητα της επιδερμίδας!

Aπό τότε που ξεκίνησα να τηρώ ευλαβικά την ρουτίνα περιποίησης μου και να φροντίζω το πρόσωπό μου για μένα είναι πολύ σημαντικό να αναζητώ και τα προϊόντα εκείνα που καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας μου.

Γι’ αυτό και πριν αγοράσω κάτι πάντα κοιτάζω και “αποκωδικοποιώ” όσα αναγράφονται στις ετικέτες τους για να είμαι σίγουρη πως θα μου ταιριάξουν και θα είναι  αποτελεσματικά.

Ως beauty expert, αυτό παροτρύνω και μέσα από τα άρθρα μου να κάνουν όλες οι γυναίκες,

ανεξαρτήτου ηλικίας, πριν αγοράσουν κάποιο προϊόν.

Όταν έπεσε το βλέμμα μου στην προηγμένη αντιρυτιδική σειρά NIVEA Cellular Expert Lift το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι τα ενεργά συστατικά της.

Συγκεκριμένα είναι εμπλουτισμένη με ένα συνδυασμό ισχυρών αντιγηραντικών συστατικών, που δρουν βαθιά σε κυτταρικό επίπεδο για μια πιο όμορφη και νεανική όψη.

Πάμε όμως να δούμε πως λειτουργεί στην επιδερμίδα ο συνδυασμός των 2 συστατικών, που περιέχουν όλα τα προϊόντα της σειράς –κρέμα ημέρας, νύχτας, υφασμάτινη μάσκα– και κρατούν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας έχοντας παράλληλα αντιγηραντική δράση.

Αρχικά, έχεις ακούσει για το Bakuchiol; Αν όχι θα σου τα πω όλα εγώ, αφού πρόκειται για ένα νέο super star φυτικό συστατικό που είναι ό,τι πιο εξελιγμένο στον χώρο της ομορφιάς.

Αποστολή του είναι να δίνει το απαραίτητο πουσάρισμα στα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν το δικό τους κολλαγόνο μετά από μόλις 4 ώρες χρήσης και να βοηθά την επιδερμίδα να επαναπυκνώσει και να ενισχύσει τις υποστηρικτικές της ίνες.

Αυτό σε συνδυασμό με τους δυο τύπους υαλουρονικού οξέως, το μίκρο & μάκρο, ενυδατώνουν έντονα, λειαίνουν την επιδερμίδα και “σβήνουν” τις βαθύτερες ρυτίδες.

Με αυτήν την προηγμένης σύνθεσης σειρά NIVEA Cellular Expert Lift με καθαρό Bacuchiol, που πραγματικά σου το λέω, λειτουργεί ως “φυσικό μπότοξ”, θα δεις το πρόσωπό σου να αλλάζει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!

Τι κάνεις λοιπόν: Ξεκινάς το πρωί με την Cellular Expert Lift SFP 30,την προηγμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας της NIVEA, που έχει και αντηλιακή προστασία, ένα extra plus σε μια κρέμα ημέρας.

Σου έχω πει άλλωστε πολλές φορές πως στην Ελλάδα, δεν πρέπει να βγαίνεις από το σπίτι χωρίς αντηλιακό ακόμα και το Χειμώνα.

Από την 2η κιόλας εβδομάδα χρήσης του προϊόντος ήδη οι ρυτίδες μειώνονται εμφανώς και η επιδερμίδα φαίνεται νεότερη και πιο ομοιόμορφη.

Και αυτή είναι η απόδειξη πως το καθαρό Bacuchiol & οι 2 Τύποι Υαλουρονικού Οξέως κάνουν θαύματα μαζί!

Το βράδυ που επιστρέφεις σπίτι και αναζητάς φρεσκάδα και αναζωογόνηση δοκίμασε σε καθαρό πρόσωπο την Cellular Expert Lift προηγμένη αντιγηραντική κρέμα νύχτας της ΝIVEA.

Την ξεχωρίζω και εγώ για την πλούσια υφή της και τα αποδεδειγμένα της αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας ώρες εφαρμογής.

Εμπλουτισμένη φυσικά με καθαρό Bacuchiol & Υαλουρονικό Οξύ -δεν θα σταματήσω να μιλάω για αυτά- αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου, μειώνει ορατά τις ρυτίδες, η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και είναι βαθιά ενυδατωμένη για 24 ώρες.

Δεν παραλείπεις ποτέ τη sheet mask που είναι μια και από τις δικές μου αγαπημένες beauty συνήθειες! Ορκίζομαι πια στην Cellular Expert Lift Αντιρυτιδική Υφασμάτινη Μάσκα της NIVEA.

Είναι πανεύκολη στην εφαρμογή της και έχει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας με το “κοκτέιλ” πολύτιμων και δραστικών συστατικών που περιέχει!

Και αυτός είναι ο ωραιότερος τρόπος να κλείσεις την ημέρα σου.

Last but not Least:

Tα οφέλη του υαλουρονικού οξέως είναι γνωστά στις beauty addicts και βασικό συστατικό στις κρέμες. Αυτό που μου τράβηξε το ενδιαφέρον στη σειρά αυτή της NIVEA είναι πως το καθαρό Bacuchiol ταιριάζει σε όλους τους τύπους και τόνους της επιδερμίδας, είναι vegan και ασφαλές , δεν έχει τις αρνητικές παρενέργειες της ρετινόλης ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά από το πρωί έως και το βράδυ.

Για όλους λοιπόν τους παραπάνω λόγους σου συνιστώ να δοκιμάσεις asap την αντιγηραντική σειρά NIVEA Cellular Expert Lift.

Και κάτι μου λέει πως σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

Μια ματιά ακόμα:

Cleanbook: Διαμόρφωσε την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Keywords
Τυχαία Θέματα