Αυτοί είναι οι super οροί που πρέπει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου!

Τα Χριστούγεννα κακομαθαίνεις τους γαπαημένους σου με δώρα και εκπλήξεις… καλά κανεις! Και εμείς το ίδιο ακριβώς πράττουμε όμως για φέτος, είπαμε να κάνουμ εένα δώρο και στον εαυτό μας. Στην αρχή σκεφτήκαμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ… μετά είπαμε να πάμε σε ένα spa. Μετά από λίγο σκεφτήκαμε ένα ωραίο διήμερο αλλά αλλάξαμε γνώμη όταν στο τέλος της ημέρας είδαμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα δώρο που θα μας βελτιώνει

καθημερινά και αποφασίσαμε πως ένας deluxe oρός είναι αυτό που πρέπει να δωρίσουμε στον εαυτό μας. Να σε ποιους καταλήξαμε… όχι, δεν θα τους πάρουμε όλους! Ένας αρκεί!

Estee Lauder Advanced Night Repair Limited Edition
Αυτός ο ορός ενεργοποιεί και επιταχύνει τις φυσικές διαδικασίες επανόρθωσης και καθαρισμού της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Chronolux™. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά mετά από τις πρώτες κιόλας ημέρες χρήσης.

Shiseido Future Solution LX Sérum Luminosité Intense
Ένας δροσερός, μεταξένιος ορός με φινίρισμα φωτεινό σαν τα ιαπωνικά μαργαριτάρια. Βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματος και χαρίζει αντοχή για την καταπολέμηση των ορατών σημαδιών, όπως ο ανομοιόμορφος τόνος δέρματος και οι κηλίδες που οφείλονται στη γήρανση και στον ήλιο.

Rexaline Hydra-Force Sérum Jeunesse Sur-Hydratant
Αυτός ο ορός καταπολεμά τις ρυτίδες και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου χάρη στα δύο συμπλέγματά που περιέχει. Παρέχει ενισχυμένη και διαρκή ενυδάτωση σε όλες τις στιβάδες του δέρματος και μειώνει τις λεπτές γραμμές άμεσα ενώ προστατεύει μακριπρόθεσμα.

Dior One Essential Skin Boosting Super Serum
Ο συγκεκριμένος ορός αποτοξινώνει, αναζωογονεί και ενισχύει το δέρμα καθημερινά. Είναι ένας σύμμαχος για να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές επιθέσεις στην επιδερμίδα (ακτίνες UV, άγχος και ρύπανση), αφού έχει ακόμη πιο ισχυρή σύνθεση, που στοχεύει στο 100% των εξωτερικών και για πρώτη φορά και εσωτερικών τοξινών. Με μία μόνο δόση το δέρμα απελευθερώνεται από τις τοξίνες και μπορεί να αναγεννηθεί ανακτώντας την αρχική του λάμψη.

Lancome Serum Advanced Génifique Sensitive
O νέος ορός που συνδυάζει τη δύναμη ενεργοποίησης της νεότητας της επιδερμίδας με καταπραϋντικές ιδιότητες. Με ένα πάτημα απελευθερώνεται το 98% αντιοξειδωτικών συστατικών (Ferulic Acid & Βιταμίνη Ε) σε μια ισχυρή βάση ορού πλούσια σε προβιοτικά εκχυλίσματα. Τα δυο στοιχεία που αναμειγνύονται δημιουργούν μια θεραπεία κατά της ευαισθησίας. Στην 1η κιόλας εφαρμογή, η επιδερμίδα είναι αμέσως πιο κατευνασμένη. Μετά από 28 ημέρες θεραπείας,η επιδερμίδα φαίνεται πιο δυνατή και εμφανώς αναζωoγονημένη.

Origins Dr. Andrew WEIL for Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum
Ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο serum που ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα και την ενισχύει απέναντι στις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων. Με συστηματική χρήση, η επιδερμίδα μεταμορφώνεται από ευαίσθητη σε πιο ανθεκτική και σβήνουν τα σημάδια κούρασης και φθοράς. Η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο λαμπερή και δείχνει άμεσα πιο υγιής.

Διάβασε ακόμα:

Ήξερες πόσο γρήγορα πρέπει να φοράς την κρέμα σου;

Τη ζήτησες, τη φτιάξαμε! Η λίστα με τα μεικάπ που μοιάζουν σα να μη φοράς τίποτα

Simply beautiful! Δες τα αγγελάκια της Victoria’s Secret χωρίς μακιγιάζ…

Keywords
Τυχαία Θέματα