Αυτό το french mani το ζηλέψαμε!

Αναμφίβολα το γαλλικό μανικιούρ αυτή τη σεζόν έχει κάνει το μεγάλο comeback, όχι με την κλασική του μορφή, αλλά με κάθε ευφάνταστη προσέγγιση επιτρέπει η ανοιξιάτικη παλέτα χρωμάτων και η φαντασία των nail artists και των nail art fanatics!

Παρόλα αυτά, ένα τέλειο, all time classic γαλλικό πάντοτε θα μας κόβει την ανάσα, όπως αυτό το εδώ που βλέπουμε στα χέρια της Rosie Huntington-Whiteley

και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η μανικιουρίστ της, Harriet Westmoreland.

“Η Rosie λατρεύει το γαλλικό!”, είπε σε συνέντευξή της η expert η οποία επίσης δείχνει ξεκάθαρα την αδυναμία της για αυτό το στυλ στο προφίλ της, αυτοσχεδιάζοντας με τέτοιον τρόπο που φέρνει τον αέρα του σήμερα στο πιο διαχρονικό και κομψό mani.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

“Συνήθως αλλάζουμε ανάμεσα σε γαλλικό, ένα λιτό nude ή ένα ζεστό κόκκινο, όπως η απόχρωση Poetic Pose της Bio Sculpture”, συμπλήρωσε.

Το χρώμα που χρησιμοποίησε στο mani της φωτογραφίας για τη βάση των νυχιών είναι το Gemini Nourishing Nail Polish, Sweet Candy Breath από Bio Sculpture ενώ για τη λεπτή γραμμή στην άκρη χρησιμοποίησε λευκό gel.

“Μου αρέσει να κάνω πολύ λεπτή τη γραμμή στο τελείωμα των νυχιών και συνήθως τη συνδυάζω με almond shaped νύχια, γιατί δίνει το πιο κολακευτικό αποτέλεσμα”, εξήγησε η Westmoreland.

Και πράγματι, είναι υ-πέ-ρο-χα! Δε συμφωνείτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας: 

Kate Middleton-Meghan Markle: Ποιο lip balm έχουν πάντα στην τσάντα τους;

Και η Katy Perry ξάνοιξε τα φρύδια της!

Η αγαπημένη μάσκα νύχτας της Hailey Bieber ήρθε στην Ελλάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα