Αυτό είναι το μυστικό “όπλο” των French girls κατά της κυτταρίτιδας!

Αν και η μάχη κατά της κυτταρίτιδας θεωρητικά δεν πρέπει να σταματάει ούτε μία από τις 365 μέρες του χρόνου, στην πράξη πολλές από εμάς μπορεί να ξεκινάμε με όρεξη ένα πρόγραμμα φροντίδας αλλά για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια μας, τελικά να τα παρατάμε μετά τις πρώτες χρήσεις.

Όμως, ακόμα και τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, το παιχνίδι όχι απλά δεν είναι χαμένο αλλά έχεις το πάνω χέρι: μια άφιξη που έρχεται απευθείας από το Παρίσι, από ένα κορυφαίο French beauty brand, φέρνει νέα δεδομένα και αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Τα εργαστήρια Lierac έκαναν update στο best selling Κρυοενεργό Συμπύκνωμα Body-Slim κατά της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, με έναν ισχυρό συνδυασμό συστατικών που δρουν σε συνέργεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lierac Paris (@lieracparis)

Βασισμένοι στην αισθητική ιατρική τεχνική της κρυολιπόλυσης που έχει αποδείξει την αξία της στην καταπολέμιση της επίμονης κυτταρίτιδας, οι επιστήμονες της Lierac δημιούργησαν μια φροντίδα σώματος που καταπολεμά γρήγορα το πρόβλημα.

Το νέο Body-Slim είναι ενισχυμένο με την τελευταία τεχνολογία αδυνατίσματος της μάρκας, ένα σύμπλοκο Καφείνης-Τζίντζερ, με αποτελεσματικότητα 20 φορές υψηλότερη από την καφείνη μόνη της, χάρη στο τζίντζερ, το οποίο δρα σαν “διακόπτης” που ενεργοποιεί τη διαδικασία διάσπασης και καύσης του λίπους.

Με το που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, αυτό το ροζ gel δημιουργεί μια “παγωμένη” αίσθηση, παρόμοια με αυτή που δημιουργεί η διαδικασία της κρυολιπόλυσης, χάρη στη μενθόλη που υπάρχει στη σύνθεση.

Το Body-Slim Κρυοενεργό Συμπύκνωμα “συνοδεύεται” και από ένα slimming roller, ένα tool για στοχευμένο μασάζ στις επίμαχες ζώνες που βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος, τη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και την μείωση του τοπικού πάχους και της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας.

Αν σε απασχολεί όψη “φλούδας πορτοκαλιού”, η must κίνηση μετά το ντους είναι η εφαρμογή ενός προϊόντος με στοχευμένη δράση στο πρόβλημα – φυσικά, πάντα σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ζήλεψες και εσύ τα μαλλιά της J.Lo στο VaxLive; Δες ποια προϊόντα χρησιμοποιεί!

Η Poppy Delevigne ορκίζεται σε αυτή την κρέμα ματιών!

Η Φαίη έκανε το πιο hot-right-now μανικιούρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα