Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις τον καλύτερο ύπνο!

Το ήξερες πως ο ύπνος καταλαμβάνει περίπου το ένα τρίτο του συνολικού χρόνου ζωής μας; Ναι, κι όμως και είναι απόλυτα λογικό, αφού αποτελεί τον Νο 1 λόγο για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Ο ύπνος είναι χωρίς καμία αμφιβολία αναζωογονητικός και μας γεμίζει ενέργεια για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας. Όταν στερούμαστε καλού ύπνου, τότε αυτόματα διαταράσσεται η υγεία μας.

Ο σημαντικότερος παράγοντας για να τον εξασφαλίσουμε είναι η σωστή επιλογή του στρώματος. Για να μην βγείτε

όμως στην αγορά και σπαταλήσετε αμέτρητες ώρες μέχρι να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον δικό σου τρόπο ζωής, σου έχουμε τα ωραιότερα νέα και αφορούν στην τέλεια συνεργασία του entos με την CANDIA.

Αναλυτικά το entos, το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων επίπλων στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι όλη η συλλογή στρωμάτων και προϊόντων ύπνου κατασκευάζεται από την CANDIA, μια από τις μεγαλύτερες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρίες.

Με συνέπεια στην ικανοποίηση του πελάτη, την αναβάθμιση της εικόνας του και με γνώμονα πάντα την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας, το entos προσδοκά με την νέα αυτή συνεργασία ότι θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου.

Η μεγάλη γνώση και εμπειρία της CANDIA, σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά και με δεδομένη την ευαισθησία σε θέματα υγείας, οδήγησαν στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης συλλογής προϊόντων ύπνου σε στρώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά καλύμματα και ανωστρώματα, που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία, ώστε να πληρούν τα κριτήρια υγιεινής και τα προϊόντα ύπνου έχουν πιστοποιηθεί με ISO 9001, καθώς και με πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, το entos δημιούργησε ειδικά διαμορφωμένους χώρους sleep center στα ανακαινισμένα καταστήματά του, που σας περιμένουν να δοκιμάσετε το στρώμα που ονειρευτήκατε για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε περισσότερα στο www.entos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα