Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου!

Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει εντελώς διαφορετικά το θέμα απιστία. Γι’αυτό και καλό είναι να εξετάζεται η κάθε περίπτωση απιστίας ξεχωριστά. Ωστόσο στην παρακάτω λίστα θα δεις ποια είναι τα πιο πιστά ζώδια ξεκινώντας από το πιο πιστό προς το λιγότερο πιστό. Εδώ θα δεις επίσης ποια είναι τα πιο άπιστα ζώδια!

#1. Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι το πιο πιστό ζώδιο και πάντα του αρέσει να τιμάει τη σχέση του. Μπορεί να είναι τρομερά ζηλιάρης αλλά από θέμα εμπιστοσύνης είναι ο πιο τίμιος.

#2. Καρκίνος
Ο Καρκίνος μένει πιστός για όλη του τη ζωή, αν βρει έναν άνθρωπο να αγαπάει και να σέβεται.

Μπορεί να σε σχολιάσει στους φίλους του, μπορεί να έχει κάποια αρνητικά σαν χαρακτήρας αλλά σίγουρα δεν είναι άπιστος.

#3. Λέων
Οι Λέοντες θέλουν να αρέσουν και να τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους αλλά αυτό δεν τους κάνει λιγότερο πιστούς. Σε ό,τι αφορά τη σχέση τους παραμένουν πιστοί και τους αρέσει να είναι ειλικρινείς. Θα προτιμήσουν να σε χωρίσουν από το να σε απατήσουν.

#4. Ταύρος
Μπορεί να είναι ξεροκέφαλοι και εγωιστές αλλά δεν θα απιστήσουν γιατί είναι αφοσιομένοι στις σχέσεις τους. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί σου θα σου το δείξουν με κάθε δυνατό τρόπο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσουν στο σημείο να απιστήσουν. Τουλάχιστον, όχι εύκολα…

#5. Ζυγός
Όταν ο Ζυγός είναι σε σχέση είναι αφοσιωμένος. Ωστόσο αν εμφανιστεί κάποιος άλλος έρωτας στη ζωή του θα χωρίσει και θα προχωρήσει παρακάτω. Δεν θα το κάνει εύκολα αλλά προτιμάει το χωρισμό από την απιστία.

#6. Δίδυμος
Οι Δίδυμοι είναι πολύ πιστά ζώδια ακόμα και αν υπάρχει μια φήμη πως δεν είναι. Είναι απίστευτα στοργικοί και καλοί στις σχέσεις τους. Μπορεί να τους αρέσει το φλερτ αλλά δεν θα απατήσουν (σχεδόν) ποτέ.

Αυτά είναι τα πιο άπιστα ζώδια που δεν συμμορφώνονται εύκολα…

Τα 4 ζώδια που τους αρέσει…να τσακώνονται όλη την ώρα

Ζυγός + Δίδυμος: Πόσο ταιριαστός είναι αυτός ο συνδυασμός;

Keywords
Τυχαία Θέματα