Αυτά είναι τα όσπρια που παράγονται στην Ελλάδα και λατρεύουμε να τρώμε!

Ναι, μας αρέσουν τα όσπρια και τα απολαμβάνουμε συχνά. Ειδικότερα όμως εμπιστευτόμαστε τα εξαιρετικής ποιότητας Agrino που παράγονται στη χώρα μας και φέρνουν γεύση Ελλάδας στο πιάτο μας γιατί:

-Είναι ασφαλή & καθαρά

– Καλλιεργούνται στις πιο αγνές περιοχές της Ελλάδας

– Είναι πιο νόστιμα & ταιριάζουν απόλυτα στην ελληνική κουζίνα

– Προσφέρουν τεράστια ποικιλία για κάθε συνταγή

– Φέρουν σφραγίδα συγκεκριμένου ντόπιου παραγωγού

– Μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλη διαδικασία παραγωγής τους

από το χωράφι στο ράφι

Συγκεκριμένα, κάθε Ελληνικός κόκκος οσπρίου Agrino είναι ξεχωριστός, έχει γεννηθεί από τη φροντίδα του τοπικού παραγωγού και καλλιεργηθεί σύμφωνα με τις αρχές που ορίζει η Ορθή Γεωργική Πρακτική, που προστατεύουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το όνομα του συγκεκριμένου παραγωγού και ο τόπος καλλιέργειάς του αναγράφονται πάνω στο πακέτο, ενώ σκανάροντας το QR code, μπορούμε να εντοπίσουμε στο χάρτη το ακριβές χωράφι στο οποίο καλλιεργήθηκε και να παρακολουθήσουμε βίντεο με όλα τα στάδια παραγωγής βήμα προς βήμα, καθώς και τις μεθόδους καλλιέργειας, που διασφαλίζουν ότι φτάνει στο πιάτο μας το πιο αγνό, ποιοτικό και νόστιμο όσπριο!

H Agrino είναι πάντα εκεί, δίπλα στον Έλληνα παραγωγό για να στηρίξει την προσπάθειά του και να επιλέξει τους καλύτερους κόκκους Ελληνικού οσπρίου, μέσα από αποκλειστικά φυσικές διεργασίες και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους με υπερσύγχρονα μέσα. Έτσι, είμαστε απόλυτα σίγουροι πως ο κάθε κόκκος Agrino έχει ρίζα ελληνική, είναι κορυφαίας ποιότητας και προσδίδει υπέροχη γεύση σε κάθε μας συνταγή!

Δείτε που και πως παράγονται τα όσπρια Agrino, κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα