Άφωνη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την ερώτηση της Μενεγάκη: «Με τον Ντάνο υπήρχε φλερτ;»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και θυμήθηκε την περίοδο που βρισκόταν στο Survivor ενώ σχολίασε και όσα συμβαίνουν φέτος στον Άγιο Δομίνικο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ζήτησε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να της λύσει μια απορία σχετικά με το αν υπήρχε φλερτ

με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Μπορώ να σε ρωτήσω τώρα και κάτι άλλο που πέρασαν τα χρόνια; Εγώ επειδή το έβλεπα τότε πολύ θέλω να μου πεις αν με τον Ντάνο υπήρχε τότε μια υπολανθάνουσα κατάσταση φλερτ;», είπε η Ελένη Μενεγάκη, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μένει αρχικά με ανοιχτό το στόμα και έπειτα να απαντάει αρνητικά.

«Όχι, όχι δεν υπήρχε τίποτα. Με τον Γιώργο είχαμε πολύ μεγάλη χημεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Υπήρχαν πράγματα που δεν συμφωνούσα τότε μαζί του. Μπορώ να πω μετά από τόσα χρόνια ότι ο Γιώργος με στήριξε πάρα πολύ ψυχολογικά, είχαμε ο ένας τον άλλον. Πάντα με πρόσεχε και με φρόντιζε πολύ», απάντησε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, η ίδια ξεκαθάρισε: «Ο Κωνσταντίνος είναι στα χρώματά μου και στα γούστα μου. Μετά τα την ένωση τον είδα τον Κωνσταντίνο, που πλύθηκε… Ούτε σε εκείνον άρεσα. Ήμουν ανδρογυναίκα. Με τον Κωνσταντίνο υπήρχε κάτι στον αέρα, αλλά σβήναμε τα συννεφάκια. Μετά άρχισαν όλα που μου έδωσε και δώρο το φούτερ του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μυριέλλα Κουρεντή: Ο πρώην σύντροφός της μιλά για τη γνωριμία και τον χωρισμό τους

 Το Πρω1νό 13/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 «Λύγισε» ο Βασίλειος Κωστέτσος στο Πρω1νό: «Αν δεν έκανα μέσα σε έξι μήνες εγχείρηση καρδιάς, μου είπε ότι θα μείνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα