Tracy Anderson: Η γυμνάστρια των σταρ μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για άμεση απώλεια βάρους

Από την αρχή έως το τέλος τι θα ήταν ιδανικό για εκείνη να φάει μια ολόκληρη μέρα;

“Ξεκινάω το πρωινό μου με ένα shake το οποίο αποτελείται από γάλα αμυγδάλου ή οργανικό γάλα και χουρμάδες χωρίς τα κουκούτσια. Το μεσημεριανό μου συνήθως αποτελείται από φαγητό που παραγγέλνω έξω σε προσεγμένα εστιατόρια (αποφεύγοντας τα τηγανιτά και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες). Το βράδυ μου αρέσει να τρώω ψητό ψάρι με μαύρο ρύζι και μια σαλάτα -και φυσικά ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και ένα πραγματικό επιδόρπιο”.

Ποια είναι τα αγαπημένα της σνακ;

“Οι μπάρες με μαύρη σοκολάτα και τοφού είναι οι αγαπημένες μου και αυτό τελικά είναι και το μοναδικό σνακ που συνθίζω. Γενικά δεν μου αρέσουν πολύ τα σνακ”

Ποιες είναι οι 3 συμβουλές που μας δίνει για να αλλάξουμε τις διατροφικές συνήθειές μας;

1. “Είμαστε προγραμματισμένοι από την παιδική μας ηλικία να αγαπάμε συγκεκριμένες τροφές και το συναισθηματικό άγχος του να φας μια από αυτές τις τροφές μπορεί να είναι καταστροφικό για το βάρος και τη σιλουέτα. Έτσι η συμβουλή μου είναι να μην κάνετε συνεχώς ατασθαλίες με τις τροφές που αγαπάτε. Γνωρίστε το σώμα σας και μάθετε ποιες τροφές είναι καλές και ποιες όχι για εσάς. Δεν μεταβολίζουν όλοι οι άνθρωποι με την ίδια ευκολία όλες τις τροφές. Κάτι που σε κάποιον κάνει καλό, σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι βαρύ και δύσπεπτο. Τρώτε τις κακές για εσάς τροφές μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις”.

2. “Πρέπει να γυμνάζεστε. Αν ο κλασικός τρόπος άσκησης σας κουράζει ή τον βαριέστε, μπορείτε να το κάνετε έξυπνα παίζοντας παιχνίδια που σας γυμνάζουν και όχι πηγαίνοντας στο γυμναστήριο”.

3. “Προτιμήστε ότι τρώτε και πίνετε να είναι βιολογικό. Είναι πολύ πιο φιλικά προς τον οργανισμό μας”.

Ποιο είναι το κόλπο να τρως υγιεινά έξω;

“Συνήθως ζητάω να μην μου βάζουν λάδι στο φαγητό, είτε αυτό είναι λαχανικά είτε κρέας. Αφαιρώντας το λάδι -που δεν ξέρεις και τι λάδι είναι-από το φαγητό σας γλιτώνετε αρκετές περιττές θερμίδες. Μου αρέσουν τα μέρη που προσέχουν το φαγητό τους και χρησιμοποιούν πολύ καλές πρώτες ύλες και έτσι δεν χρειάζεται να απαιτώ πράγματα”.

Πόσο συχνά πρέπει να γυμναζόμαστε;

“Προτείνω 4-6 φορές την εβδομάδα αλλά το ιδανικό είναι 6 φορές”.

Διάβασε ακόμα: 6 εύκολοι τρόποι για να μην έχεις μνήμη χρυσόψαρου!!

Keywords
Τυχαία Θέματα