To νυφικό μακιγιάζ της Mandy Moore ήταν μονοχρωματικό, ροζ και τέλειο!

Η Mandy Moore παντρεύτηκε. Στοπ. Την περασμένη Κυριακή. Στοπ.

Τον αγαπημένο της, μουσικό στο επάγγελμα, Taylor Goldsmith, σε μια σεμνή τελετή στο σπίτι της στο Los Angeles. Οι αρραβώνες τους είχαν γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ένα cafe στην California. Πολύ απλά παιδιά και τα δύο. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από το wedding look στο γάμο τους αλλά και τους χαμηλούς τόνους που κράτησαν.

Τώρα όμως ας πάμε στις σημαντικές λεπτομέρειες. Δηλαδή στο wedding look της Mandy Moore. Το μακιγιάζ δημιούργησε ο στενός συνεργάτης και φίλος της, make up artist Jenn Streicher, ο οποίος είχε δημιουργήσει και το μονοχρωματικό look της στην τελετή των βραβείων Emmy, που πολύ είχε συζητηθεί. Και απ’ ότι είδαμε στις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο ακολούθησε την αισθητική της νύφης η οποία φόρεσε ένα ροζ, ρομαντικό νυφικό του Οίκου Rodarte που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα και υιοθέτησε μακιγιάζ στους ίδιους ακριβώς τόνους. Μονοχρωματικό και ροζ!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mandy Moore fanpage (@thisismandymoore) στις 19 Νοέ, 2018 στις 6:51 πμ PST

Ο Streicher άπλωσε στα μάτια της Moore dusty pink αποχρώσεις με διακριτικές δόσεις λάμψης και glitter και χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς απόχρωση σε ζυγωματικά και χείλη. Δεν υπήρχε ίχνος έντασης όπως eye liner ή μολύβι χειλιών αλλά και κανένα άλλο χρώμα που να ξεφεύγει από τον συγκεκριμένο τόνο.

Τα μαλλιά της τα άφησε ελεύθερα με ανάλαφρες μπούκλες να ακουμπούν τους ώμους της και τα στόλισε με λουλούδια και ένα διάφανο πέπλο. Ίσως είναι το ωραιότερο και πιο ρομαντικό wedding look που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό αλλά και το πιο trend παράλληλα αφού όπως σας έχουμε ήδη πει η μονοχρωμία στο μακιγιάζ είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν όπως επίσης και το ροζ χρώμα.

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ο make up artist καθώς και τον hairstylist που δημιούργησε αυτό το τόσο απλό αλλά υπέροχο ταυτόχρονα χτένισμα της Moore.

Αν ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη ακολουθείστε το look της Moore χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε ακόμη:

Τα make up looks των celebs που θα αντιγράψετε ενόψει των Χριστουγέννων (μέρος α’)

Τα make up looks των celebs που θα αντιγράψετε ενόψει των Χριστουγέννων (μέρος β’)

Keywords
Τυχαία Θέματα