To μανικιούρ της Blake Lively στην τελευταία της εμφάνιση αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ

Η Blake Lively εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Pokemon Detective Pikachu και έκανε την έκπληξη. Όχι μόνο επειδή ήταν λαμπερή και πανέμορφη αλλά επειδή είναι έγκυος! Ήταν γλυκιά και αστραφτερή μέσα στο κίτρινο φόρεμα της. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και απλό και τα μαλλιά της υπέροχα αφού τα άφησε ελεύθερα και μάλιστα στο φυσικό τους σγουρό, κάτι που απ’ ότι φαίνεται αρχίζει να γίνεται μεγάλη τάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Elle (@enamelle) στις 2 Μάι, 2019 στις 4:29 μμ PDT

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε τη Lively και μας είχε λείψει. Είναι άλλωστε μια από τις πιο cool stars του Hollywood και δείχνει σχεδόν πάντα χαλαρή. Τώρα όμως απέδειξε ότι έχει και χιούμορ. Και αναφερόμαστε στο μανικιούρ της το οποίο είχε ως θέμα την ταινία αφού στα κίτρινα (ασορτί με το φόρεμα) νύχια της είχε ζωγραφισμένα pikachu και pokeballs. Δημιουργός του απίθανου μανικιούρ ήταν η προσωπική της nail artist Enamelle η οποία είναι γνωστή για το ταλέντο και τη φαντασία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle (@enamelle) στις 2 Μάι, 2019 στις 4:31 μμ PDT

Φυσικά είναι η Lively που την εμπνέει αφού είναι ανοιχτή στις προτάσεις και τις προκλήσεις και κυρίως δεν έχει ενδοιασμούς.

Επίσης ακολουθεί τις τάσεις μεν αλλά δίνοντας πάντα μια προσωπική πινελιά σε αυτές. Το κίτρινο είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν αλλά ένα απλό μανικιούρ με το συγκεκριμένο χρώμα δεν θα έλεγε και πολλά. Τα ζωγραφισμένα pikachu και pokeballs όμως ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Χαριτωμένα, με μια τρυφερή παιδικότητα που γνωρίζει πολύ καλά η star αφού έχει ήδη δύο παιδιά και αναμένει το τρίτο.

Εμείς σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της και να τολμήσετε. Ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να σχεδιάσει στα νύχια σας τους αγαπημένους ήρωες και cartoons πάνω σε μία φανταχτερή βάση όμως. Εκτός από το κίτρινο, το πράσινο, το κοραλί και το μπλε είναι επίσης αποχρώσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε. Αφήστε τη μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει ελεύθερα, είναι καλλιτέχνης μην το ξεχνάτε.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ποιο είναι το κατάλληλο έλαιο για τον δικό σας τύπο μαλλιών

Τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε απαλή και άψογη επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα