To make up look της Katy Perry σας υπενθυμίζει ότι τα χρωματιστά μολύβια ματιών πρωταγωνιστούν και πάλι

Η Katy Perry είναι fashion και beauty icon. Την ζηλεύουμε γι’ αυτούς τους δύο λόγους και για έναν επιπλέον: Είναι αρραβωνιασμένη με τον Orlando Bloom τον οποίον αγαπάμε πολύ.

Επιστρέφουμε στην ευτυχισμένη star όμως και το εντυπωσιακό μακιγιάζ που υιοθέτησε στην τελευταία της εμφάνιση.

Υπενθύμισε σε όλες σας οι πολύ έντονες αποχρώσεις στα μάτια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και ταυτόχρονα ότι τα μολύβια επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο μετά από αρκετές σεζόν.

Ο celebrity make up artist Patrick Ta δημιούργησε στην Perry το τέλειο βλέμμα χρησιμοποιώντας ένα συγκλονιστικό μολύβι ματιών σε μπλε-μοβ απόχρωση. Ο Ta έκανε φαρδύ περίγραμμα με το μολύβι στο κάτω βλέφαρο μόνο. Το “έσβησε” υπέροχα στην εξωτερική γωνία με το ειδικό πινέλο χαρίζοντας εφέ σκιάς. Στο πάνω βλέφαρο σχημάτισε μια επίσης τέλεια γραμμή με μαύρο eyeliner και τέλος, τόνισε ακόμη περισσότερο τα μάτια της με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Ta (@patrickta) στις 11 Απρ, 2019 στις 10:14 μμ PDT

Η επιδερμίδα ήταν βελούδινη και φρέσκια ενώ τα ζυγωματικά και τα χείλη τονίστηκαν διακριτικά με ένα ροζ blush και κραγιόν αντίστοιχα.

Η απόχρωση του μολυβιού ματιών που χρησιμοποίησε ο Ta είχε ήταν ίδια με το print της δημιουργίας Kat Von D που φορούσε η Perry και αυτό ήταν μια υπέροχη λεπτομέρεια που προτείνουμε να την αντιγράψετε ανεπιφύλακτα τη φετινή άνοιξη. Παρόμοιο χρώμα είχαν και τα artistic σκουλαρίκια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Congratulations To @katyperry For Being Honored By DVF! Hair By @rickhenryla Makeup By @patrickta Styled By @sweetbabyjamie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Ta (@patrickta) στις 11 Απρ, 2019 στις 6:36 μμ PDT

Το μονοχρωματικό look παίρνει νέα διάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν εφαρμόζετε τις ίδιες αποχρώσεις σε μάτια, ζυγωματικά και χείλη αλά αφήνετε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάνετε συνδυασμούς σαν της Katy Perry. Η σκιά ή το μολύβι χειλιών μπορεί να είναι ίδιο με το φόρεμα ή το πουκάμισο σας και τα σκουλαρίκια.

Η star σας δίνει μαθήματα styling και make up με τη συγκεκριμένη εμφάνιση της και παράλληλα αποδεικνύει ότι ο τολμών νικά. Τολμήστε λοιπόν τα πολύ έντονα χρώματα στα μάτια, τα χείλη ακόμη και τα μαλλιά. Είναι άνοιξη, έρχεται καλοκαίρι και όλα επιτρέπονται.

Διαβάστε ακόμη:

To τρικ των nail experts για τέλεια χέρια και δάχτυλα

Η Jennifer Lawrence αποδεικνύει ότι το hair look της Meghan Markle είναι ιδανικό ακόμη και για μια χαλαρή βόλτα στο Manhattan

Keywords
Τυχαία Θέματα