To Faysbook.gr βρέθηκε στο re-opening της BSB στην Ερμού και σας μεταφέρουμε όλα όσα είδαμε

Το περασμένο Σάββατο το Faysbook.gr βρέθηκε στο ανανεωμένο κατάστημα της BSB στην Ερμού. Το κατάστημα ανανεώθηκε και μετά το re-opening είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά τις ολοκαίνουριες τάσεις, να δοκιμάσουμε τα ρούχα της νέας σεζόν, να κάνουμε τα ψώνια μας και να απολαύσουμε τη βόλτα μας στο πανέμορφο κέντρο της Αθήνας.

Το κατάστημα βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της Ερμού, σε έναν από τους πιο

ωραίους εμπορικούς πεζόδρομους της Αθήνας, και σε αυτό μπορείς να βρεις την ολοκαίνουρια φθινοπωρινή/χειμερινή κολεξιόν για το 2018/2019 που περιλαμβάνει αγαπημένες τάσεις, τζιν, φανταστικά πανωφόρια, casual looks αλλά και υπέροχα φορέματα και βραδινά looks που θα σε εντυπωσιάσουν.

Κρατώντας ένα three cents στο χέρι, ένα υπέροχο soft drink με μοναδική γεύση, περιηγηθήκαμε στο κατάστημα και κάναμε τις αγορές μας.

Η συλλεκτική shopper bag του brand χώρεσε όλα μας τα ψώνια ενώ ταυτόχρονα θα μας συντροφεύσει και στις επόμενες αγορές μας.

Αυτό που απολαύσαμε περισσότερο στο ανανεωμένο κατάστημα της BSB στην Ερμού είναι οι μεγάλοι χώροι που επεκτάθηκαν για να μπορείς να απολαύσεις ακόμα καλύτερα τις αγορές σου, αφού πια έχει περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ για τις καθημερινές και βραδινές σου εμφανίσεις. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το μεγαλύτερο της αλυσίδας και το shopping εκεί είναι μοναδική εμπειρία που πρέπει να τη ζήσεις!

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το 3ο φόρεμα που άλλαξε η Chiara Ferragni το βράδυ του γάμου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα