The Voice: Τα δάκρυα της Έλενας Παπαρίζου και η αναφορά στον μπαμπά της, που «έφυγε» από τη ζωή

Την περασμένη εβδομάδα, το μουσικό talent show The Voice Of Greece επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ. Στην κριτική επιτροπή κάθισαν και φέτος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης, οι οποίοι έχουν στόχο να βρουν την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας.

Στο

χθεσινό επεισόδιο του μουσικό διαγωνισμού υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή, αφου μπήκε σε εφαρμογή το «Block Button». Mια μεγάλη έκπληξη που αλλάζει όσα γνωρίζαμε έως σήμερα για τις blind auditions. Αν κάποιος από τους τέσσερις coaches άκουγε μια φωνή, που του αρέσει πάρα πολύ και πίστευε ότι κάποιος από τους άλλους τρεις θα γυρίσει την καρέκλα του για να του τον «κλέψει», μπορούσε να τον μπλοκάρει πατώντας ένα κουμπί. Με το πάτημα αυτό του στερoύσε το δικαίωμα να τον διεκδικήσει.

Ωστόσο, παρά τις «μάχες» των κριτών για την διεκδίκηση των παικτών, ένας εξ’ αυτών κατάφερε να συγκινήσει την Έλενα Παπαρίζου, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Ο λόγος για τον Γιάννη Σωτηρόπουλο από τη Λιβαδειά, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του The Voice Of Greece και ερμήνευσε το παραδοσιακό τραγούδι, το “Ένας αετός”.

Η εμφάνιση του Γιάννη συγκίνησε την Έλενα Παπαρίζου, αφού της θύμισε τον μπαμπά της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

«Αχ Γιάννη μου, τι μου θύμισες… Εγώ, επειδή είμαι παιδί μεταναστών, έκανα πολύ καιρό να τα ξανακούσω αυτά τα τραγούδια αφού “έχασα” τον μπαμπά μου. Μέσα μου όμως όταν ακούω αυτά τα τραγούδια, δεν ξέρω, νιώθω μια περηφάνια, “γαργαλάει” η ψυχή μου, με κάνει τόσο ευτυχισμένη. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν έλεγα στους γονείς μου ότι “μαμά, μπαμπά, πρώτα θα πάμε θάλασσα και μετά στην Ελλάδα”…», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου.

Αξίζει να σημηωθεί ότι ο θάνατος του μπαμπά της, της στοίχισε πολύ και χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία για να το ξεπεράσει, όπως είχε αποκαλύψη σε συνέντευξη της.

«Μετά από εκεί με πήρε η μπάλα. Η ψυχοθεραπεία με έκανε να σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά για τον θάνατο. Ό,τι φεύγουμε με τη ”σωστή΄΄ σειρά. Για τον πατέρα μου πρέπει να μιλάω. Για τις στιγμές που έχουμε ζήσει, πράγματα που μου είχε μάθει… γιατί έτσι εγώ φτιάχνω έναν καινούργιο ήρωα. Τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους κλαίμε, πρέπει να τους τιμάμε. Θέλει χρόνο να το κάνεις γιατί η απώλεια είναι πάντα απώλεια, σαν να έχεις χτυπήσει κάπου και κάθε μέρα έχει Βοριά και μια μέρα φυσάει Νοτιάς και πονάς. Συνεχίζει αυτό και με πιάνει, ακόμα και σήμερα μπορεί να κλάψω, αλλά προτιμώ να τσακώνομαι με τις φίλες μου για το ποιος είχε τον καλύτερο μπαμπά», είχε δηλώσει η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο από το The Voice Of Greece:

Δείτε ακόμη: GNTM: Ο έντονος εκνευρισμός της Βίκυς Καγιά με παίκτρια που έκανε γκριμάτσα στην πασαρέλα «Δεν θέλω την καριέρα μου, δεν θέλω να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα