The Bachelor: Έξω φρενών η Ιζαμπέλα «έλουσε» την Αθηνά με… τυρί

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η Αθηνά New York μετά το ατομικό ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά στο επεισόδιο της Πέμπτης 2/12 στο «The Bachelor». Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την 26χρονη παίκτρια και έτσι την επιλέγει ξανά και ξανά για ραντεβού προκειμένου να τη γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Παππάς ετοίμασε ένα ελληνικό πάρτι έκπληξη στην Αθηνά New York, αφού ένας τραγουδιστής ερμήνευσε όλα τα

αγαπημένα τραγούδια της, με αποτέλεσμα εκείνη να μην σταματήσει το χορό. Το ραντεβού τους είχε ευτυχής κατάληξη, καθώς αντάλλαξαν πολλές αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά.

Μετά το τέλος της ρομαντικής βραδιάς, η Αθηνά New York επέτρεψε στη βίλα με ένα τεράστιο χαμόγελο, αφού η ευτυχία της ήταν απερίγραπτη. Η ίδια χόρευε και τραγουδούσε σε όλο το σπίτι, ανεμίζοντας το τριαντάφυλλό της, γεγονός που εκνεύρισε τις υπόλοιπες παίκτριες και περισσότερο την Ιζαμπέλα.

Η ίδια, μάλιστα, δε δίστασε να της πετάξει μια φέτα τυρί στο κεφάλι, με την Αθηνά New York, βέβαια, να το παίρνει ψύχραιμα και να αντιδρά με χιούμορ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σίμος Κεδίκογλου: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

 Νικολέττα Καρρά: Η τεράστια αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση

 Game of Chefs: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε 50.000 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα