The Bachelor: Δάκρυσε η Αντζελίνα-“Με εξοργίζει η διπροσωπία που ανακαλύπτω…”

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος έπαιξε ένα παιχνίδι με τις υποψήφιες νύφες που προσπαθούν να τον “κερδίσουν”!

Ο περιζήτητος εργένης πέταξε με μια σφεντόνα 15 ανθοδέσμες και οι πέντε διαγωνιζόμενες που θα έπαιρναν τις περισσότερες, θα περνούσαν στην δεύτερη δοκιμασία, στην οποία θα διεκδικούσαν ένα ραντεβού μαζί του. Στη συνέχεια οι πέντε που τα κατάφεραν, απάντησαν σε ερωτήσεις που τους έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, η Αντζελίνα ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά κάποιων κοριτσιών και σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής ξέσπασε.

“Με εξοργίζει η διπροσωπία που ανακαλύπτω ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι και όσο προχωράνε τα ομαδικά ραντεβού με τον Παναγιώτη πολλά κορίτσια βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό προς τα έξω. Απλά τα κορίτσια έχω καταλάβει πως εκμεταλλεύονται την καλοσύνη μου. Δεν νομίζω να έχει πει καμία “Α η Αντζελίνα μας πιάνει τα μαλλιά, α η Αντζελίνα μας κάνει καθαρισμούς προσώπου, α η Αντζελίνα μας μαγειρεύει, α η Αντζελίνα μας λέει να βάλουμε μια τάξη”. Πραγματικά δεν σηκώνουν το δακτυλάκι τους μέσα στο σπίτι. Κορίτσια ετοιμαστείτε μια προς μια, σαν τις μύγες θα πέσετε. Η αλήθεια είναι ότι συγκινήθηκα, κράτησα τα δάκρυα μου, έσφιξα τα δόντια, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να τον βλέπουν να συγκινείται και να κλαίει. Προτιμώ να έχω δύο ανθρώπους δίπλα μου και καλούς και να δείχνω τον πραγματικό μου εαυτό, δεν θέλω να με βλέπουν και σκέφτονται ότι με λυπούνται. Αυτή τη στιγμή, αυτά τα δάκρυα δεν είναι λύπης είναι θυμού, γιατί πίστεψα σε κάποια άτομα, όπως η Σαμάνθα. Είχαμε έρθει υποτίθεται  κοντά και ήταν σαν πισώπλατη μαχαιριά. Πληγώθηκα πολύ από την Σία και την Ντάρια. Όταν έχεις φέρει έναν άνθρωπο δίπλα σου και μέσα από ένα παιχνίδι σου βγάζει όλο αυτό τον αρνητισμό, μια έχθρα απέναντι σου, δεν είναι καθόλου ωραίο.”, ανέφερε.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Έδωσαν “μάχη” στο Bachelor για μια ανθοδέσμη από τον Παναγιώτη Βασιλάκο! 

Το δώρο του Βασίλη Κικίλια στην Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα της ονομαστικής της εορτής! 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει εάν θα παρουσίαζε εκπομπή μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού! 

Keywords
Τυχαία Θέματα