Ta beauty προϊόντα με μπανάνα που θα πάνε την περιποίησή σας σε άλλο επίπεδο!

Η μπανάνα είναι αγαπημένη. Λατρεύουμε τη γεύση και το χρώμα ενώ τον τελευταίο καιρό μάθαμε από τους ειδικούς ότι έχει παράλληλα ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που αρκετά beauty brands δημιουργούν προϊόντα περιποίησης με βασικό συστατικό τη μπανάνα. Και αυτό γιατί όλες γνωρίζουμε τις θρεπτικές και ενυδατικές της ιδιότητες καθώς και την αντιοξειδωτική της δράση χάρη στις βιταμίνες που περιέχει.

Στο μπάνιο και

το νεσεσέρ σας λοιπόν παίρνουν τη θέση που τους αξίζει προϊόντα που περιέχουν μπανάνα και είναι επικίνδυνα απολαυστικά.

Ας τα δούμε:

Garnier Ultimate Blends Nourishing Hair Food Banana and Shea: Μια ενυδατική μάσκα κατάλληλη για ξηρά μαλλιά. Χάρη στα έλαια και τις βιταμίνες που περιέχει στη σύνθεση της θρέφει, ανανεώνει και παράλληλα χαρίζει έξτρα λάμψη στην τρίχα.

Tony Moly Banana Hand Milk: Εκτός από μπανάνα η συγκεκριμένη κρέμα χεριών περιέχει έλαιο καρύδας και shea butter. O συνδυασμός των συστατικών χαρίζει έξτρα ενυδάτωση στα χέρια δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ. Την έχετε πάντα στην τσάντα σας ώστε να ανανεώνετε κάθε φορά που νοιώθετε την ανάγκη. Παράλληλα αφήνει ένα υπέροχο, απολαυστικό άρωμα.

The Body Shop Banana Shampoo & Conditioner: Σαμπουάν και κοντίσιονερ που θρέφουν, ενυδατώνουν και αρωματίζουν τέλεια τα μαλλιά.

Lanolips Banana Balm: Γνωρίζετε ήδη ότι το lip balm είναι το προϊόν που παραμένει μόνιμα στο νεσεσέρ σας αφού χαρίζει προστασία, ενυδάτωση και φροντίδα στα χείλη, χειμώνα και καλοκαίρι. Αν έχει και υπέροχο άρωμα μπανάνας ακόμα καλύτερα. Το συγκεκριμένο προϊόν θα το λατρέψετε αφού εκτός από πλούσια ενυδάτωση και μια αίσθηση δροσιάς προσφέρει έξτρα λάμψη. Και φυσικά αφήνει μια kissable εσάνς.

L’ Artisan Parfumeur Bana Banana Eau de Parfum: Η αρωματοποιός Celine Ellena δημιούργησε μία εξεζητημένη εσάνς με βάση τη μπανάνα. Ακολουθούν το το γιασεμί και η ίριδα που δημιουργούν μια μπαρόκ αίσθηση που έρχεται κατευθείαν από τα 70’s. Είναι ένα νοσταλγικό άρωμα που πρέπει να δοκιμάσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Οι neutral παλέτες σκιών που θα λατρέψετε!

Το μυστικό της Kate Middleton για λάμψη και τέλεια επιδερμίδα κρύβεται σε μία μικρή μαύρη συσκευασία

Keywords
Τυχαία Θέματα