Survivor: Ο Εμμανουήλ προβλέπει το μέλλον της Βρισηίδας και ο Μαρτίκας κρυφακούει

Μπορεί στο Survivor οι εντάσεις και οι τσακωμοί να είναι συχνό φαινόμενο, ωστόσο υπάρχουν και οι στιγμές που οι παίκτες είναι χαλαροί, μονοιασμένοι και απολαμβάνουν τις ημέρες τους στον Άγιο Δομίνικο. Μία τέτοια στιγμή είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να προβλέπει το μέλλον της Βρισηίδας Ανδριώτου, διαβάζοντας το χέρι της.

Ο make up artist αναφέρθηκε στη σχέση με τα αδέρφια της, τα προσωπικά της αλλά και τα επαγγελματικά. Όσον

αφορά στο φλερτ με τον Σπύρο Μαρτίκα, αυτό φαίνεται πως θα έχει περιορισμένη διάρκεια. Ο ίδιος ήταν παρών στη συζήτηση των δύο συμπαικτών του και προσπάθησε να κρυφακούσει όσα έλεγαν.

«Βλέπω ότι είχες μια αρκετά μεγάλη σχέση στη ζωή σου, η οποία έχει τελειώσει καιρό. Ωστόσο, εσένα σου έχει μείνει στο μυαλό σου αυτός ο άνθρωπος και τον σκέφτεσαι, όπως και εκείνος σκέφτεται εσένα. Παρ’ όλα αυτά, αυτή σχέση δεν θα είναι η μελλοντική σχέση σου. Βλέπω έναν πολύ μεγάλο έρωτα, ο οποίος θα καταλήξει σε γάμο. Αυτός ο άνθρωπος θα συνδεθεί με τα επαγγελματικά σου. Βλέπω και παιδιά. Βέβαια, βλέπω και αρκετά φλερτ που θα έχεις», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σχολιάζοντας η Βρισηίδα Ανδριώτου αυτά που άκουσε, είπε: «Δεν ξέρω αν μου λέει μπαρούφες. Δεν πιστεύω πολύ σε αυτά να πω την αλήθεια αλλά δεν θα το πω ποτέ στον Σπύρο. Ας καθόταν εκεί να άκουγε. Μου είπε ότι θα παντρευτώ, θα κάνω παιδάκια αλλά μέχρι τότε θα έχω φλερτ…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα – «Νιώθω ότι οι παίκτες και των δύο ομάδων θα με στήσουν στον τοίχο»

 Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε στο κέντρο που εμφανίζεται ανήμερα των γενεθλίων του

 Κλέλια Ρένεση: Η κόρη της έγινε τριών! Τα δημόσια λόγια αγάπης

Keywords
Τυχαία Θέματα