Survivor: «Η Ασημίνα μου είπε να βρίζω τον Άρη στις συνεντεύξεις μου»

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (25/5), ξέσπασε ένας έντονος καυγάς  κατά τη διάρκεια του επάθλου για το φαγητό. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της μπλε ομάδας ξέσπασαν για το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήθελε να ματσάρει στο αγώνισμα από μόνος του, χωρίς να συζητήσει πρώτα μαζί τους.

Αμέσως μετά τη λήξη του ο αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες να του παραθέσουν όλα τα γεγονότα κι ο make up artist πήρε τον λόγο, αναφέροντας:

«Σήμερα

από την αρχή του αγώνα ήταν πολύ επιθετικοί κάποιοι από τους συμπαίκτες μου. Από την αρχή του αγώνα ο Άρης είχε έπαρση κι ηγετικό χαρακτήρα. Δεν ρώτησε ποτέ για τα ματσαρίσματα. Όλη η ομάδα ήταν υπέρ του, τον γλείφουν για κάποιο λόγο, λες κι είναι ο ηγέτης του Survivor ή ο νικητής. Μάλιστα τον στήριξαν άτομα, που τον έχουν βρίσει πολλές φορές. Εγώ τέτοια ξεφτιλίκια δεν τα γουστάρω. Η Ασημίνα τον έχει βρίσει πάρα πολλές φορές και μου λέει στις προσωπικές συνεντεύξεις να τον βρίζω γιατί έχει κλέψει στην επικοινωνία και στο φαγητό. Ντροπή σου! Μου το είπες και δεν το έκανα».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε με όσα άκουσε από τον συμπαίκτη της κι ανέφερε: «Θα σου πω εγώ τι θα πεις στην προσωπική σου συνέντευξη; Έφυγε ο άλλος κι ήρθες εσύ; Εγώ σου τα έχω πει αυτά ρε νούμερο; Τι λες ρε;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Meghan Markle: Ο πατέρας της υπέστη βαρύ εγκεφαλικό

Survivor: Σπύρος Μαρτίκας κατά Κωνσταντίνου Εμμανουήλ -«Νομίζεις ότι μπορείς να φτάσεις τελικό;»

MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική 4αδα του διαγωνισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα