Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους

Τέλος στην κόντρα τους θέλησαν να βάλουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (16/3) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Συγκριμένα, η Ναυσικά ζήτησε από την συμπαίκτριά της να συζητήσουν, καθώς κάθε φορά που της έχει εμπιστευτεί κάτι, αυτό συνηθώς το μαθαίνουν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.

«Δεν με νοιάζει, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω σε κανέναν τίποτα εδώ μέσα. Βάζω τα όριά μου με συγκεκριμένους ανθρώπους και με άλλους είμαι πιο κοντά.

Τώρα αν γίνονται συζητήσεις με τους ανθρώπους που είμαι πιο κοντά και αυτές οι συζητήσεις φεύγουν και ανοίγουν τυχαίως και βάζει ο καθένας την σάλτσα του, εγώ δεν είμαι υπεύθυνη για αυτό. Δεν με νοιάζει να χαλάσω εδώ μέσα την καρδούλα μου για κανέναν, ούτε να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, ούτε να πιστέψω κανέναν από όσα δεν ήμουν μπροστά και δεν τα άκουσα και δεν τα είδα», της είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Θέλω να καταλάβεις ότι μίλησε για συγκεκριμένες συμπεριφορές, οι οποίες δεν ξέρω αν συνέβησαν ή όχι. Αλλά αν συνέβησαν είναι πάρα πολύ αρνητικές. Ευρυδίκη μην επηρεάζεσαι από τις φίλες σου και από όσα λένε. Εγώ δεν θα μάθω ποιος λέει αλήθεια», της απάντησε από την άλλη πλευρά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Μετά από την κουβέντα τους, η Ναυσικά δήλωσε στην κάμερα: «Με ενοχλεί και με πληγώνει που η Ευρυδίκη δεν προσπάθησε να τα βρούμε και δεν προσπάθησε να με πείσει για τη δική της αλήθεια. Ο Τάκης λέει αλήθεια σε κάποια πράγματα. Η Κάτια ισχυρίζεται πως όλο αυτό με τις διακοπές το είπε για το πώς αντιμετωπίζω γενικά όλο το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Θέλω να πιστέψω ότι το είπε έτσι. Θα πιστέψω την Κάτια σε αυτό που μου είπε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Πάτρα: Φιλικό πρόσωπο του 30χρονου πατέρα αποκαλύπτει -«Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι, δεν μπορούσε να αντέξει τη βαριά ατμόσφαιρα…»

Σοφία Λεοντίτση: Το αιχμηρό μήνυμα για την Κάτια Ταραμπάνκο, μετά την δήλωση για τους συντρόφους της

Μιχάλης Κουϊνέλης -Ήβη Αδαμού: Αυτός είναι ο λόγος που έχουν αποφασίσει να μην παντρευτούν

Keywords
Τυχαία Θέματα