Survivor: Έφτασε στα όριά της η Ελευθερία Ελευθερίου! «Ποια ηθική όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;»

Η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και στην Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίστηκε στην παραλία των Μπλε στο Survivor αναφορικά με τη στάση της απέναντι στον Αλέξη Παππά.

H Ελευθερία Ελυθερίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της, αλλά και την πικρία της…

«Δεν μπορείς να έρχεσαι και να κανεις bullying

κάθε φορά… Τις διαφορές μου με τον Αλέξη της έχω λύσει. Δεν τους αφορά. Δεν γίνεται να μου κάνουν κριτική για το αν μιλάω στον Αλέξη! Κρίθηκα πάλι, λαϊκό δικαστήριο από την Άννα Μαρία για το αν είναι δυνατόν να ψήνω την καρύδα του Αλέξη», ενώ παράλληλα βλέπαμε και το ξέσπασμά της στην παραλία όπου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έλεγε:

«Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι αυτή την επίθεση; Ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να πάω να φύγω και να πάω να δω την οικογένεια μου αν είναι όλοι καλά; Και μετά έρχομαι και λέω ποιος είναι διπρόσωπος και ποιος είναι ο κακός εδώ μέσα; Αυτό το πράγμα δεν είναι διπροσωπία… Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες μέχρι τη μέρα που θα φύγω γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες εδώ μέσα. Ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του ήρθε και με είπε διπρόσωπη και μίλησε σ εμένα για ηθική… Ποια ηθική όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;».

Δείτε τις κατηγορίες που δέχεται η παίκτρια και το ξέσπασμά της:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Κώστα Παπαδόπουλο! «Ήταν πισώπλατη μαχαιριά αυτό που έκανες!»

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz – Η πρώτη τους φωτογραφία

Γιος διάσημου Έλληνα είναι ζευγάρι με την κόρη της Heidi Klum

Keywords
Τυχαία Θέματα