Survivor All Star: O Σώζων Παλαίστρος Χάρος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο -Η αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου

Στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών στο «Survivor All Star».

Ποια ήταν η αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου όταν τον αντίκρισε;

Κατά την άφιξη του 44χρονου στην παραλία των Μπλε, η Εύη Σαλταφερίδου έπαθε σοκ με το που τον είδες, καθώς οι δυο τους είχαν «κόντρα» στο «Survivor 2».

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο

πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας.

Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε
“έλα, έλα αυτό δεν πουλάει”.

Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον», είπε η Εύη Σαλταφερίδου για την προσθήκη του Σώζων Παλαίστρου Χάρου στην ομάδα της.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Τα πρώτα λόγια του Μάριου Πρίαμου μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα -«Oι σχέσεις δεν χάνονται»

Ελένη Καστάνη: Η άγνωστη πρόταση για τηλεοπτική συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Ναταλία Γερμανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της -«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα