Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Νέα «καρφιά» για τη σχέση Άρη – Ναυσικάς – «Ο κουμπάρος την κουμπάρα…»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έβαλε ξανά στο στόχαστρο τον Άρη Σοϊλέδη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, πετώντας διάφορα «καρφιά» για τη σχέση του με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός makeup artist ανέφερε στις δηλώσεις του πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει έρθει πολύ κοντά με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, αφήνοντας να εννοηθεί πως με τη δεύτερη υπάρχει ένα φλερτ.

Αυτή

τη φορά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αναπτύξει μια στενή σχέση με το μοντέλο, η οποία πρόκειται να είναι μία από τις κουμπάρες στον γάμο του με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Καλώς ήρθατε για ακόμη μια φορά στα νέα του Άγιου Δομίνικου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για το Survivor 2022. Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα… Ο Άρης τώρα τελευταία, από την ένωση και μετά είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις…

Με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα, και να δω ο Άρης που θα γυρίσει λίγο τη ζυγαριά. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει και η παροιμία… ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα. Δεν ξέρω, θα δούμε τις επόμενες μέρες», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Σοβαρός τραυματισμός για την Ασημίνα Χατζηανδρέου – Οδηγήθηκε απευθείας στο νοσοκομείο

 Δύσκολη νύχτα για την Αντελίνα Βαρθακούρη: Το σοβαρό χειρουργείο συγγενικού προσώπου και το δημόσιο ευχαριστώ

 Cristiano Ronaldo: Πέθανε ο γιος του στη γέννα – «Είμαστε συντετριμμένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα