Survivor – Ασημίνα Ιγγλέζου: «Ο Κοψιδάς έβαλε στην ομάδα του μια βόμβα -Θα έχει μεγάλο πρόβλημα»

Από τις δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor, η Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκε αρχικά στους Μπλε, για να μετακινηθεί αργότερα στους Κόκκινους, παραμένοντας όμως στην καρδιά Μαχήτρια.

Πώς νιώθετε τώρα που επιστρέψατε στην Ελλάδα;

Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, απολαμβάνω το φαγητό. Μόλις βγήκα από την καραντίνα και επανέρχομαι σιγά σιγά στους ρυθμούς μου. Παρόλο που ήταν μικρό το διάστημα, σε μένα φάνηκε πολύ μεγάλο. Δεν έχω βρεθεί ξανά για τόσο καιρό μακριά από τις υποχρεώσεις

μου και ειδικά από τα παιδιά μου.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στο παιχνίδι;

Με είχαν πλησιάσει ξανά για να πάρω μέρος σε παιχνίδια επιβίωσης και δεν ήμουν θετική. Yποψιαζόμουν ότι θα ήταν έντονο το στοιχείο του ριάλιτι και δεν θα μπορούσα εύκολα να το αντέξω. Παρ’ όλα αυτά, τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν διαφορετικά, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν σε όλες τις δουλειές και της ψυχολογίας λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Είχα τη στήριξη και την παρότρυνση από την οικογένειά μου να το κάνω. Παρόλο, λοιπόν, που η πρώτη μου απάντηση ήταν αρνητική, το σκέφτηκα και είπα τελικά ότι θα πάω. Και δεν το μετάνιωσα, παρά το γεγονός ότι πέρασα δύσκολα. Είδα μια παραγωγή τεράστια. Στον Άγιο Δομίνικο, η Acun Medya έχει κάνει κάτι απίστευτα μεγάλο. Και μόνο που το έζησα είναι σημαντικό. Θα το είχα μετανιώσει αν έλεγα όχι.

Το στοιχείο του ριάλιτι σάς απασχολούσε ιδιαίτερα. Για το κομμάτι των αγωνισμάτων και της επιβίωσης δεν είχατε ανησυχία;

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω ή να προσβάλω κάτι ή κάποιον, πρέπει να είμαι αντικειμενική σε αυτό που έζησα. Δεν μιλάμε για αγωνίσματα, αλλά για παιχνίδια. Έτσι τα χαρακτηρίζω. Είναι παιχνίδια στα οποία συμμετέχεις ως ένας πεινασμένος άνθρωπος, με όποια αδυναμία και τραυματισμό μπορεί να επιφέρει αυτό στο σώμα σου. Ένας αθλητής που πάει να αγωνιστεί σε ένα άθλημα τρέφεται σωστά και προπονείται ανάλογα. Το «Survivor» είναι ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίζεσαι καταπονημένος και αντιμετωπίζεις ένα στόχο που βρίσκεται μπροστά σου για πρώτη φορά. Ο στόχος για μένα ήταν το πιο βασικό και έχει να κάνει με την ψυχολογία. Όταν, λοιπόν, πίσω σου έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά και κυρίως τη συνεννόηση με διαφορετικούς ανθρώπους, γίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Για κάποιους ήταν όνειρο ζωής να πάνε στο «Survivor» και είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα από όλες τις απόψεις. Είχαν στρατηγική σε σχέση με κάποιον που θεωρεί με αφέλεια ότι πάει να αγωνιστεί και ότι θα έχει να κάνει μόνο με αθλήματα και με το κομμάτι της επιβίωσης. Δεν πρόκεται όμως για ριάλιτι επιβίωσης. Είναι επιβίωση σε ριάλιτι. Δηλαδή, προσπαθείς να επιβιώσεις μέσα σε όλο αυτό που σου συμβαίνει, με ανθρώπους που οι περισσότεροι θέλουν να σου βγάλουν έναν κακό εαυτό, κάτι που δεν είσαι. Όλο αυτό σε κάνει να κλείνεσαι και δεν βοηθάει στην απόδοσή σου στα παιχνίδια. Δεν με δυσκόλευαν οι συνθήκες. Στο βουνό που τρέχω, κοιμάμαι έξω και έχω συνηθίσει να ζω για μέρες χωρίς φαγητό. Ποτέ δεν ένιωσα αδυναμία. Το ψυχολογικό κομμάτι και η απόσταση από την οικογένειά μου με δυσκόλεψαν. Ο κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του ζει καταστάσεις πολύ πιο δύσκολες. Ξέρει όμως ότι στο τέλος της ημέρας θα γυρίσει στο σπίτι του, σε ένα σπίτι που θα τον προστατεύσει, και θα πει μια κουβέντα με ανθρώπους που αγαπάει. Αυτό εκεί δεν υπάρχει. Κάθε μέρα και κάθε ώρα είσαι μόνος σου και αντιμετωπίζεις άτομα που σου κάνουν επιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Hellomagazine.com

Keywords
Τυχαία Θέματα