Storie di Seta: Η νέα αρωματική συλλογή του οίκου Ferragamo είναι ονειρεμένη!

Μια οσφρητική εμπειρία που ξυπνάει αναμνήσεις, ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις και μας μεταφέρει σε ονειρικά τοπία και δελεαστικές ατμόσφαιρες, εμπνευσμένες από τις εμβληματικές μεταξωτές δημιουργίες του οίκου Salvatore Ferragamo: τα τέσσερα νέα αρώματα της συλλογής Storie di Seta είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι ονείρων, χρωμάτων και συναισθημάτων και θυμίζει τα μαγικά μοτίβα από κομψά μεταξωτά νήματα που διακοσμούν

τα υπέρκομψα φουλάρια του οίκου.

Δημιούργησε τη δική σου ιστορία

Κάθε ένα από τα τέσσερα eau de parfums είναι ένα μικρό αριστούργημα από μόνο του όμως δεν σταματάει εκεί: τα αρώματα έχουν “υφανθεί” από τις αρωματοποιούς Symrise Emilie Coppermann και Aliénor Massenet με τέτοιον τρόπο (όλα έχουν μια κοινή οσφρητική συμφωνία, τη Filo di Seta, αποκλειστικότητα του οίκου Ferragamο), ώστε να μπορείς και να τα συνδυάσεις μεταξύ τους, να πειραματιστείς με το layering και το blending, και να δημιουργήσεις το δικό σου, μοναδικό άρωμα– και πίστεψέ μας, οι συνδυασμοί είναι ατέλειωτοι!

Το Giardini di Seta είναι ένα floral fruity άρωμα, από τραγανά κόκκινα φρούτα βουτηγμένα μέσα σε φωτεινό musk. Η γλυκόξινη φρεσκάδα από Ραβέντι αποκαλύπτει μια κόκκινη και ροζ καρδιά από το άνθος Sakura που φλερτάρει με ξυλώδεις νότες από βετιβέρ Μαδαγασκάρης. To πρώτo, συναρπαστικό Storia di Seta  του Salvatore Ferragao ανοίγει τις πύλες των κρυμμένων κήπων της φαντασίας.

Το Giungle di Seta είναι ένα νέο floral green eau de parfum, που αποπνέει την εκρηκτική, αναζωογονητική φρεσκάδα μιας εξωτικής χλωρίδας. Η λαμπερή παρουσία του musk απογειώνει το τραγανό twist από πράσινο μπιζέλι σε μια σαγηνευτική αντίθεση με την καρδιά από βελούδινη ανθισμένη Παιώνια. Μια παλλόμενη, πληθωρική εμπειρία, ένα μονοπάτι που οδηγεί τις αισθήσεις στην καρδιά της άγριας ζούγκλας.

Ηλιόλουστο και γεμάτο ενέργεια, το Savane di Seta είναι ένας αισθησιακός citrus floral χυμός, όπου το Ινδικό Σανδαλόξυλο αγκαλιάζει ένα αναπάντεχο ακόρντο καρόπου και μια πουδρέ καρδιά από ίριδα, που ταξιδεύουν τη φαντασία σε μυστηριώδη, εξωτικά τοπία, έτοιμα να αποκαλύψουν κρυμμένα μυστικά.

Διάφανο και φωτεινό, το Oceani di Seta κινείται στον ήσυχο ρυθμό των κυμάτων, μια floral υδάτινη δημιουργία με εντυπωσιακές αντιθέσεις. Το αλμυρό ακόρντο της κορυφής αποκαλύπτει την αγνή καρδιά από πέταλα μανόλιας, που ενισχύεται από της μαλακές νότες ηλιοτρόπιου – ένας ωκεάνιος παράδεισος στο χέρι σου.

Τα τέσσερα, γυάλινα, διάφανα μπουκάλια είναι εμπνευσμένα από τις μεταξωτές δημιουργίες του οίκου και έχουν ένα κομψό σχήμα σφραγισμένο με ένα ασημένιο καπάκι που έχει χαραγμένο το λογότυπο Salvatore Ferragamo. Κάθε πολύτιμο διακοσμητικό στοιχείο δημιουργεί μία ονειρική πρόκληση, μια συναρπαστική εικόνα, ένα εμβληματικό μεταξωτό μοτίβο που ομορφαίνει κάθε μπουκάλι, καθιστώντας το ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου.

Περιττό να πούμε ότι ναι, τα θέλουμε όλα!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

5+1 τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου

Η Hailey Bieber απογειώνει το summer glam με το πιο πρωτότυπο makeup accessory!

Η Emma Chamberlain έκανε το πιο hot hairstyle της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα