Steal the look: Τα αγαπημένα αξεσουάρ της Kate Middleton και της Meghan Markle στις πιο προσιτές τιμές!

Είναι γεγονός πως η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο. Σε ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της χρονιάς και συγκεκριμένα η Ms. Meghan Markle θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πρίγκιπα Harry.

Ήδη στα ξένα μέσα επικρατεί ένας χαμός και όλοι ασχολούνται με τον γάμο της χρονιάς, το στιλ της Meghan αλλά και το στιλ της Kate Middleton που από μέρα σε μέρα θα γίνει μανούλα.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε και εμείς με το στιλ των

2 κυριών και να μελετήσουμε τα αξεσουάρ που προτιμούν για τις casual αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

#Τόσο η Kate όσο και η Meghan λατρεύουν τα ριγέ σύνολα και πολλές φορές θα τις δεις να τα επιλέγουν στις πιο casual εμφανίσεις τους.

Στο brand Doca θα βρεις εκπληκτικά ριγέ σύνολα για μοναδικές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις.

#Υπάρχει ένα είδος παπουτσιού που η Kate λατρεύει! Οι εσπαντρίγιες με μικρό ή μεγάλο πάτο είναι αγαπημένα παπούτσια της Kate και τα επιλέγει στις περισσότερες εμφανίσεις της!

Παρακάτω θα δεις εσπαντρίγιες που ανακαλύψαμε στη Doca και θα απογειώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Είναι ιδανικές για το γραφείο, τη βόλτα, το σινεμά, τα ψώνια καθώς είναι εξαιρετικά άνετες, ενώ θα σου προσθέσουν αρκετούς πόντους ύψους.

#Η Μeghan Markle έχει αδυναμία στις φαρδιές μαύρες παντελόνες και στη Doca βρήκαμε την απόλυτη μαύρη παντελόνα που θα σε μεταμορφώσει στο απόλυτο fashion icon.

#Πριγκίπισσες, δούκισσες και γενικά όλες οι γαλαζοαίματες λατρεύουν τα καπέλα. Μάλιστα δεν φοράνε καπέλα μόνο σε επίσημα event αλλά και στην καθημερινότητά τους. Ο λόγος; Δεν θέλουν να μαυρίζουν υπερβολικά στο πρόσωπο γιατί το πολύ μαύρισμα δεν είναι…σικ, ούτε υγιές.

Στo brand Doca ανακαλύψαμε το πιο όμορφο καπέλο του καλοκαιριού, στην απόλυτη απόχρωση. Οι ρίγες σε μπλε, λευκό, η μαύρη κορδέλα και το σχήμα του το καθιστούν το απόλυτο καπέλο της σεζόν.

#Οι messenger bags είναι αγαπημένες τσάντες της Meghan Markle για τις καθημερινές της δουλειές. Στη Doca θα βρείτε τις πιο όμορφες casual τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι αγαπημένες μας είναι οι τσάντες της navy συλλογής που έχουν μπλε, άσπρες και κόκκινες λεπτομέρειες.

#Τα κόκκινα clutches είναι αγαπημένα της Kate! Στη Doca θα βρείτε μερικά υπέροχα σχέδια σε clutches αλλά και backpacks στην πιο hot απόχρωση της χρονιάς που είναι το κόκκινο!

#Στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις η Kate και η Meghan κρατάνε blue navy bags στο ιδανικό μέγεθος ώστε να χωράνε τα απαραίτητα. Στην εταιρία Doca βρήκαμε την απόλυτη τσάντα για τα επαγγελματικά σας ραντεβού που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες πάντα και παντού!

Επισκεφτείτε το site της Doca για να βρείτε ακόμα περισσότερα σχέδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα