Save the date: Έρχεται η Rare Beauty της Selena Gomez!

Όλο αυτό το διάστημα που διαβάζω και γράφω τα διάφορα νέα γύρω από την σειρά μακιγιάζ Rare Beauty της Selena Gomez, και βλέπω όλα αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα, τα looks και τη φιλοσοφία της στο Instagram, σκεφτόμουν πως η wish list μου αρχίζει να γεμίζει ασφυκτικά και πως πλησιάζει η ώρα

ενός νέου γύρου online αγορών για δοκιμές.

Οι εξελίξεις με πρόλαβαν, όμως, και έτσι ένα από τα υποψήφια brands που ήθελα να δοκιμάσω, συγκεκριμένα η Rare Beauty της Selena Gomez, έρχονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora την 1η Ιουλίου!

Σίγουρα, λοιπόν, θα έχουμε πολλές αφορμές και ευκαιρίες να τα δοκιμάσουμε και να μιλήσουμε για τα προϊόντα – από το αγαπημένο της Selena, Perfect Stroke Matte Liquid Liner το οποίο χρησιμοποιεί για το signature eye look της μέχρι τα πολυσυζητημένα για την απόδοσή τους προϊόντα βάσης, το With Gratitude Dewy Lip Balm που επίσης φοράει στην καθημερινότητά της (στην απόχρωση Empathy), το Positive Light Liquid Luminizer, το Soft Pinch Liquid Blush, τα πινέλα της κλπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Ως beauty editor του Fay’s Book είχα την χαρά να παρακολουθήσω την live συνέντευξη που έδωσε η Selena Gomez με αφορμή την άφιξη του brand της στα Sephora Ελλάδας και, ομολογώ, ότι η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, η γήινη απλότητά της με έκαναν αμέσως να νιώθω σα να μιλάω με μια φίλη μου!

“Η δημιουργία ενός brand ήταν σημαντικό για μένα αλλά περισσότερο σημαντικό ήταν το μήνυμα που ήθελα να περάσω μέσα από αυτό το brand”, μας εξήγησε η Selena. “Δουλεύω σε μια βιοχημανία που κάνει focus στην τελειότητα και κάποιες μη ρεαλιστικές προσδοκίες, θα έλεγα. Έγω την ευλογία να κάνω υπέροχα πράγματα και φανταστικές φωτογραφίσεις αλλά όλα αυτά είναι διαφορετικά από αυτό που θέλεις να είσαι στην καθημερινότητά σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Ήθελα, λοιπόν, να δημιουργήσω ένα brand που θα άφηνε απέξω την “τελειότητα” που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να κυνηγάνε αλλά και να δημιουργήσω έναν χώρο όπου κάποιος που ξέρει μακιγιάζ να βρίσκει όλα όσα χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, πληθωρικό look αλλά την ίδια στιγμή κάποιος σαν εμένα, που θέλει να φορέσει μόνο λίγο makeup και λίγο blush, να βρει σε αυτό το brand τα ιδανικά προϊόντα. Ήθελα να απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες που ξέρουν ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσουν αυτά τα προϊόντα όσο και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πολλά όμως θέλουν να πειραματιστούν με το μακιγιάζ. Ήθελα να δημιουργήσω ένα brand που να είμαι περήφανη για αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Όμως η Selena δεν έμεινε μόνο στη φιλοσοφία και την ποιότητα των Rare Beauty – αναφέρθηκε και στο σπουδαίο κεφάλαιο της ψυχικής υγείας με την οποία συνδέεται στενά το brand: “Έχω μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, υποστηρίζω τους ανθρώπους που α) δεν έχουν πρόσβαση ή β) δεν καταλαβαίνουν τι αισθάνονται. Βγήκα και μίλησα δημόσια όταν κατάλαβα πως βρίσκομαι η ίδια αντιμέτωπη με ένα τέτοιο θέμα, δεν είναι εύκολο, χρειάστηκε να προσπαθήσω πολύ για να το αντιμετωπίσω. Είμαι διπολική και ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά που όχι μόνο θα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται μοναδικοί αλλά ήταν πολύ σημαντικό για μένα να δείξω στον κόσμο πως δεν χρειάζεται να ζεις έτσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Έτσι, μαζί με το brand που δημιουργήσαμε ήθελα να μιλάμε και για τις επιπτώσεις που έχει αυτή η κατάσταση στο άτομο που τη βιώνει – ας πούμε εγώ συχνά ένιωθα άσχημα όταν έβλεπα άλλα κορίτσια και πώς θα έπρεπε να είμαι, και αυτό με στενοχωρούσε και βυθιζόμουν σε αυτές τις σκέψεις που με μπέρδευαν πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω, λοιπόν, πως το πιο σημαντικό πράγμα που μπορώ να κάνω όσο υπάρχω σε αυτό τον πλανήτη είναι να συμβάλλω στην ενημέρωση για την ψυχική υγεία και να σταθώ στο πλευρό όλων εκείνων των ανθρώπων, σε όλο τον κόσμο, που δίνουν την ίδια μάχη με μένα“, είπε η Selena μιλώντας για το Rare Impact Fund, το ταμείο που δημιούργησε με στόχο την αύξηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας καθώς και την ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση των ελλείψεων που παρουσιάζουν οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας στις μη προνομιούχες κοινότητες.

Πιστεύω πως αυτός είναι ένας ακόμα, πολύ σοβαρός λόγος  – μαζί, φυσικά, με την εξαιρετική ποιότητα και γκάμα της – που η Rare Beauty αξίζει να μπει στο νεσεσέρ όλων μας!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το διάβασες πρώτα εδώ: Έτσι θα είναι τα μπουκάλια καλλυντικών του μέλλοντος!

Η Drew Barrymore πιστεύει πως έχει βρει την κρέμα ματιών που σβήνει τους μαύρους κύκλους

Θα έστελνες δείγμα από το DNA σου σε ένα skincare brand;

Keywords
Τυχαία Θέματα